CUBE Mountainbike 2018 Highlights
  • CUBE Mountainbike 2018 Highlights

CUBE Mountainbike 2018 Highlights

CUBE heeft de eerste huisshow al weer achter de rug waarin ze de collectie 2018 hebben gepresenteerd aan de Duitse pers. Via de officiële website van Cube wordt er nog weinig naar buiten gebracht maar diverse media weten toch al veel nieuws te presenteren. Zo ook het Duitse MTB blad mtb-news.de.  Zie hieronder een overzicht van het meest opvallende nieuws. 

ps. Mocht het model van jouw wens hier nog niet tussen staan, wij hebben inmiddels het dealerboek en de prijslijst beschikbaar bij ons in de winkel dus kom gerust even een kijkje nemen! 


CUBE REACTION GTC EAGLE 2018 mountainbike

De Reaction GTC is voor 2018 volledig nieuw! Het carbon frame heeft vernieuwde race eigenschappen die direct terug te leiden zijn vanuit de ELITE ( het topmodel van CUBE). Met het vernieuwde frame krijgt de Reaction een ware performance boost. Enkele mooie details: De kabelgeleiding gaat door de balhoofdbuis, BOOST standaard, interne geleiding voor een dropperpost, en een lager gewicht. Natuurlijk is de 1x12 SRAM Eagle aandrijving op zich al een super feature voor eigenlijk iedere biker!

Cube reaction mountainbike 2018

CUBE REACTION TM

De Reaction TM is de nieuwe trail hardtail fiets van CUBE gebaseerd op het Reaction frame. Ook dit frame is helemaal herzien met interne kabelgeleiding en een heerlijk lichte aluminium bouwwijze. Deze nieuwe trail uitvoering is voorzien van een Shimano 1x11 aandrijving, dikke 2,6 banden en een dropper zadelpen. Klaar voor de betere track!

Cube-Reaction-trail-2018


CUBE STEREO HPC TM 27.5 2018

De CUBE Stereo is voorzien van een waanzinnig mooi carbon frame. Voor 2018 is het frame volledig opnieuw ontwikkeld en dat is te zien! Een schitterende integratie van de achterbrug en het frame, een langere bovenbuis en een aangepaste hoek van de voorvork maken deze FULLY helemaal klaar voor de toekomst. De afmontage is ook nog eens om je vingers bij af te likken: FOX 36 voorvork met Kashima coating, FOX DPX2 achterdemper, SRAM Eagle 1x12 groepset. Is er nog iets te wensen over?

Cube stereo 140 mountainbike 2018


Cube Sting WS 140 HPC SL 27.5

Voor de dames is er een gloednieuwe Sting ontwikkeld. Het frame is gebaseerd op de Stereo 140 maar komt in de framematen 13 t/m 18 inch. Omdat dames vaak iets lichter zijn is er een speciale aangepaste demper gemonteerd die hier specifiek op is afgestemd. De voorvork is een Rock Shox Pike met 150mm veerweg en voor de versnellingen is gekozen voor de SRAM Eagle 1x12 aandrijving.

Cube Sting WLS dames mountainbike

CUBE LTD 2018 wordt CUBE REACTION

De afgelopen jaren behoorde de CUBE LTD tot de best vekopende mountainbikes in de cattegorie 1000 - 1500 euro. Niet alleen onze klanten waren altijd zeer positief, ook in diverse testen kwam hij als een van de beste naar boven. Het predicaat 'Test Winnaar' staat de LTD niet vreemd. Toch is er bij CUBE besloten dat het nog beter kan. Om dit te bereiken krijgt de LTD een upgrade naar een aluminium Reaction frame. Dit Triple butted frame is niet alleen lichter maar heeft ook betere en sportievere rijeigenschappen. In de kleine maten wordt het wielmaat 650B en in de groteren maten 29 inch. Ook doet de BOOST standaard zijn intrede in deze lijn fietsen. 

Foto 1: Cube Reaction met SLX/XT afmontage. Verwachte prijs: €1099

Foto 2: Cube Reaction race met Sram GX eagle afmontage. Verwachte prijs: €1299

Nu nog een CUBE LTD 2017 kopen? Profiteer dan van onze actie met €100 extra korting.Cube Reaction

Cube Reaction 2018


CUBE 2018 mountainbike kopen

Ben je geïnteresseerd in een van de bovenstaande modellen? Of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met de winkel voor de beschikbaarheid. 


Bronvermelding: mtb-news.de en bike-magazin.de
Fotograaf: Rico Haase en Ludwig Dohl

Verwante Tags

Cube Reaction Cube 2018 Cube stereo Cube mountainbike

Reacties

Note: HTML is not translated!