CUBE racefiets collectie 2019
racefietsen, mountainbikes, toerfietsen in SALE bij Bike Experts
  • CUBE racefiets collectie 2019

CUBE racefiets collectie 2019

De CUBE Racefiets collectie van 2019 staat weer garant voor een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding zoals we dat van CUBE gewend zijn. Ben jij toe aan een nieuwe racefiets of wil je starten met wielrennen, check de nieuwste collectie van CUBE. Wat je ambities ook zijn, gewoon lekker toeren, pittig trainen met je fietsmaatjes of kopwerk doen in het peloton,  wij hebben er een passende racefiets voor.

De nieuwe collectie staat nu al geheel online met foto's, prijzen en specificaties. Wil je de fiets liever in het echt zien? Kom dan langs bij ons in de winkel waar nu de eerste 2019 racefietsen binnendruppelen. 


Aluminium racefietsen van CUBE

Cube aluminium racefiets collectie 2019Ben je opzoek naar je eerste racefiets of naar een echte no nonsense racefiets? Dan is de aluminium lijn van CUBE echt wat voor jou. De Attain serie heeft een Endurance geometrie en is daarmee zeer geschikt voor lange tochten en voor minder getrainde rijders. Nieuw zijn ook de aluminium gravel racers. Deze zijn afgeleid van de Attain racefietsen maar bieden de mogelijkheid voor een bredere setje banden zodat je er werkelijk overal mee uit de voeten kunt.

CUBE Attain ( vanaf €699 )
CUBE Nuroad ( vanaf €999 )


CUBE Endurance racefiets collectie 2019

Cube_endurance_racefiets_collectie_2019Binnen de endurance collectie van CUBE heb je nog keuze uit 2 verschillende series: Attain GTC en Agree. De Attain GTC is een full carbon racefiets met de zelfde geometrie als de aluminium Attain. Je krijgt met een Attain een mooi licht Carbon frame, veel comfort en een heel erg scherpe prijs. De Agree straalt meer klasse uit door het Aero design frame van C:62 hoogwaardig carbon. Hij is snel, licht, comfortabel en het neusje van de zalm.

CUBE Attain GTC ( vanaf €1499 )
CUBE AGREE C:62 ( vanaf €2199 )


CUBE lichtgewicht racefiets collectie 2019

Cube lichtgewicht racefiets collectie 2019Wil je de allerlichtste en snelste wedstrijdfiets hebben? Dan zal je je helemaal thuis voelen op een CUBE Litening. Beschikbaar in verschillende afmontage niveaus en met Disc of schijfremmen zodat je altijd je perfecte fiets zult vinden. Klaar om met de handen omhoog over de finishlijn de racen. 

Cube Litening ( vanaf € 2699 )

Verwante Tags

Cube racefiets Endurance Aluminium Carbon Attain Agree Litening Nuroad wielrennen Bike Experts Den Haag kopen

Reacties

Note: HTML is not translated!