Elektrische Mountainbikes CUBE collectie 2019
racefietsen, mountainbikes, toerfietsen in SALE bij Bike Experts
  • Elektrische Mountainbikes CUBE collectie 2019

Elektrische Mountainbikes CUBE collectie 2019

Tot voor kort waren de elektrische mountainbikes nog een bijzonderheid, welke je niet vaak zag. Inmiddels is het in de buurlanden al gemeengoed geworden en slaat de trend ook over naar Nederland. En dat is niet voor niks, rijden op een elektrische mountainbike opent namelijk deuren voor iedereen. Fietsen in de bergen wordt bereikbaar voor mensen die dat niet iedere dag doen. Als de conditie het af laat weten of bij mindere gezondheid is de E-mountainbike natuurlijk ook een ideale oplossing. Daar komt nog bij dat rijden op een elektrische mountainbike ontzettend leuk is om te doen! Je kunt paden op die je normaal niet zou kunnen, en je rijdt in volle vaart over de technische trails naar beneden. Ook voor ervaren mountainbikers een unieke en uitdagende ervaring. Echt een aanrader om eens te proberen! CUBE heeft het segment van de E-Mountainbike volledig omarmt en een collectie neergezet die echt voor iedereen een top bike biedt. 

Hardtail E-Mountainbikes van CUBE

Cube elektrische hardtail mountainbike bij Bike Experts Den HaagDe hardtail hybrid mountainbikes van CUBE zijn bijzonder veelzijdig, betrouwbaar, degelijk en een genot om op te rijden. Prima geschikt dus om dagelijks mee naar je werk te fietsen, maar ook heerlijk op vakantie, een lekkere tocht door het bos of over het mountainbike parcours: niets is te gek. De sterke Bosch motor zorgt voor een uitgebalanceerde ondersteuning. Doordat de motor en de accu centraal in de fiets zijn geïntegreerd en het gewicht van de E-mountainbike heerlijk laag is rijdt je met heel veel gemak en controle over ieder terrein. Iedere keer dat je de CUBE Hybrid mountainbike uit de schuur pakt zal er een glimlach op je gezicht verschijnen, klaar voor weer een nieuwe uitdaging. 

CUBE ACID HYBRID (vanaf €1799)
CUBE REACTION HYBRID (vanaf €2099)
CUBE ELITE HYBRID (vanaf €3499)

CUBE Full Suspension E-MTB collectie 2019

Cube elektrische fullsuspension mountainbike bij Bike Experts Den HaagMountainbiken zonder beperkingen, dat zou mooi zijn dachten ze bij CUBE toen ze de Full Suspension E-MTB gingen ontwikkelen.  Het veersysteem wat ook op de niet elektrische fietsen wordt gebruikt is alom geliefd en daarom ook de basis voor deze serie. De STEREO HYBRID biedt jou het geavanceerde veer platform gecombineerd met de BOSCH trapondersteuning. Hiermee is een fiets gecreëerd die je uitdaagt om er op uit te trekken.  Wat je plannen ook zijn, van relaxed toeren tot volle bak enduro, de CUBE STEREO HYBRID gaat geen terrein uit de weg. 

CUBE STEREO 120 HYBRID (vanaf €3599)
CUBE STEREO 140 HYBRID (vanaf €3499)
CUBE STEREO 160 HYBRID (vanaf €3799)


CUBE Elektrische FATBIKE

cube elektrische fatbike bij Bike Experts in Den HaagOp zoek naar een fiets die gebouwd is voor FUN? Dan is een Elektrische Fatbike wellicht jouw nieuwe beste vriend.  De CUBE NUTRAIL kan echt alles: knallen over het mountainbike parcours, door de sneeuw, over het strand en wat niet eigenlijk. Een gevoel van onoverwinnelijkheid en onstoppelijkheid omarmen je zodra je hier op rijdt. FUN met hoofdletters!!

CUBE NUTRAIL HYBRID  (Vanaf €3699)

CUBE E-MTB’s natuurlijk ook voor dames

cube elektrische dames mountainbikes bij Bike Experts in Den HaagIn de 2019 collectie van de CUBE elektrische mountainbikes worden de dames zeker niet vergeten. Alles wat er voor heren is, is er ook voor dames. Hierbij natuurlijk rekening gehouden met de juiste geometrie, de juiste maten en mooie kleurstellingen. Dus wil je een elektrisch ondersteunde mountainbike die speciaal voor dames is ontwikkeld moet je zeker de onderstaande modellen eens goed bekijken. 

CUBE ACCES HYBRID (vanaf €2099)
CUBE STING HYBRID 120 (vanaf €3199)
CUBE STING HYBRID 140 (vanaf €3499)

Bike Experts Den Haag: specialist in CUBE (E-) Mountainbikes

Op onze website hebben we de gehele uitgebreide collectie van CUBE voor je beschikbaar. Vanuit onze winkel helpen we je graag bij het uitzoeken van de perfecte fiets voor jou. Dit kan natuurlijk via de mail of telefonisch, maar nog liever zien we je bij ons in de winkel. En ook na de aankoop ben je bij ons van harte welkom voor onderhoud, bijpassende accessoires en kleding of een praatje! Wij horen graag van je! 


Verwante Tags

cube mountainbike e-bike ebike elektrisch e-mountainbike

Reacties

Note: HTML is not translated!