Genieten van mijn eerste nieuwe racefiets op maat

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Genieten van mijn eerste nieuwe racefiets op maat

Genieten van mijn eerste nieuwe racefiets op maat

Begin je de fietskriebels te krijgen? En wil je jouw eerste racefiets of mountainbike kopen? Dan is een goede voorlichting het eerst waar je mee moet beginnen. Er is keuze uit veel verschillende merken, modellen en uitvoeringen. Iedere fietser zijn eisen en zijn behoeften en niks is fijner dan dat jouw eerste eigen racefiets op jouw wensen zijn afgestemd.

Bike Experts kan jou daarbij helpen. Onze specialist geeft jou het persoonlijke advies wat jij nodig hebt om de juiste fiets uit te zoeken. Wat voor fietser ben je? Wat zijn jouw maten en wat voor maat fiets past daar bij? Wij gaan dit, samen met jou, voor je uitzoeken.

Wij nodigen jou van harte uit in onze fietsspeciaalzaak in Den Haag voor een persoonlijk fietsadvies. De specialist gaat samen met jou uitzoeken welke racefiets of mountainbike het best bij je past, zodat jij deze zomer de mooiste tochten kan maken op een fantastische fiets.

Lees ook onze blog met aankooptips voor je eerste racefiets

Maak direct een afspraak voor jouw gratis advies gesprek
Verwante Tags

racefiets kopen den haag advies fietsmeting

Reacties

Note: HTML is not translated!