Giant mountainbike collectie 2019
racefietsen, mountainbikes, toerfietsen in SALE bij Bike Experts
  • Giant mountainbike collectie 2019

Giant mountainbike collectie 2019

Bij Giant zitten ze niet stil en dat is duidelijk terug te zien in de 2019 collectie mountainbikes. Er zijn een aantal nieuwe modellen, er zijn modellen gefinetuned en natuurlijk is ook de styling weer van het hoogste niveau. Giant biedt je een waanzinnig uitgebreide collectie mountainbikes aan van beginner tot prof en binnen alle disciplines. Je vindt ze allemaal op onze site en natuurlijk staat er ook een mooi assortiment bij ons in de winkel! 


Giant hardtail mountainbikes 2019

Giant hardtail mountainbike collectie 2019De Giant hardtails zijn onder te verdelen in diverse klasses, met ieder een bijbehorende naar. De ATX en Talon series zijn ontworpen voor rijders die hun eerste kennismaking met het mountainbiken zoeken. Een stapje daarboven hebben we de Terrago en de Fathom series. Deze lichte aluminium atb's bieden je alles wat je als sportieve mountainbikes nodig hebt. Ga je voor een echt lichte, dynamische en top afgemonteerde hardtail, dan kom je bij de XTC  series uit. Natuurlijk helpen wij je graag in de zoektocht naar jouw ideale fiets!
Giant ATX ( vanaf €489 )
Giant Talon ( vanaf €599 )
Giant Fathom ( vanaf €949 )
Giant Terrago ( vanaf €1299 )
Giant XTC ( vanaf € 1899 )


Giant Full Suspension mountainbikes 2019

Giant Mountainbike fullsuspension collectie 2019De Giant Fully's staan al jaren bekent als 1 van de beste in de markt, en dat komt mede door hun unieke veerplatform genaamd: Maestro. Voor 2019 is dit systeem nog verder verbeterd met onder andere een nieuwe en lichtere rocker. De vering spreekt soepel aan, filtert oneffenheden weg als of ze niet bestaan waardoor jij met volledige controle op de fiets zit. In de klim blijft het Maestro systeem bijzonder effectief: snel en tractie zijn de belangrijkste kenmerken. Daarnaast zijn de Giant Full Suspension mountainbikes in zowel aluminium als carbon heerlijk ligt. Hoeveel veerweg wil jij? De Anthem series bieden je 100 mm, de Trance tot 130 mm en de Reign tot zelfs 170 mm. Als downhiller hebben we de Glory voor je in het programma.

Giant Anthem ( vanaf €1999 )
Giant Trance ( vanaf €2399 )
Giant Reign ( vanaf €2699 )
Giant Glory ( vanaf €4399 )

Verwante Tags

Giant Mountainbike Hardtail Full suspension ATX Talon Fathom Terrago XTC Anthem Trance Reign Glory Den Haag kopen

Reacties

Note: HTML is not translated!