Crosshybrides | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Crosshybrides

Hybride fitness fietsen Den Haag

Hybride fietsen van topmerken zoals Cube en Scott

Wij hebben volop sportieve hybride en fitness bikes in ons assortiment. Dit zijn stuk voor stuk lekkere sportieve fietsen die geschikt zijn voor tal van doeleinden. Je rijdt er makkelijk een tochtje op door de duinen, maar ook als snelle woon-werk verkeer fiets zijn ze bijzonder geschikt. Je kunt zelf kiezen of je model wilt met of zonder verende voorvork voor wat extra comfort.  Wij kunnen hem voor je opbouwen met spatborden, slot en standaard afhankelijk van je wensen. Kom langs in de winkel voor een proefrit en maatbepaling. 

Een fitness bike of hybride fiets kopen doe je bij Bike Experts Den Haag

Op deze pagina vind je een deel van de collectie sportieve hybride fietsen. Uiteraard kan je hem hier online bestellen en eenvoudig bij je thuis af laten leveren. Ben je opzoek naar goed advies, wil je de fiets liever even in echt bekijken en een testritje maken? Kom dan naar onze winkel en wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte fiets. 

Tot ziens bij ons in de winkel .  Bike Experts is de specialist in de regio Den Haag voor alle soorten sportieve fietsen.


Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2