Crosshybrides | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Crosshybrides

Hybride fitness fietsen Den Haag

Hybride fietsen van topmerken zoals Cube en Scott

Wij hebben volop sportieve hybride en fitness bikes in ons assortiment. Dit zijn stuk voor stuk lekkere sportieve fietsen die geschikt zijn voor tal van doeleinden. Je rijdt er makkelijk een tochtje op door de duinen, maar ook als snelle woon-werk verkeer fiets zijn ze bijzonder geschikt. Je kunt zelf kiezen of je model wilt met of zonder verende voorvork voor wat extra comfort.  Wij kunnen hem voor je opbouwen met spatborden, slot en standaard afhankelijk van je wensen. Kom langs in de winkel voor een proefrit en maatbepaling. 

Een fitness bike of hybride fiets kopen doe je bij Bike Experts Den Haag

Op deze pagina vind je een deel van de collectie sportieve hybride fietsen. Uiteraard kan je hem hier online bestellen en eenvoudig bij je thuis af laten leveren. Ben je opzoek naar goed advies, wil je de fiets liever even in echt bekijken en een testritje maken? Kom dan naar onze winkel en wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte fiets. 

Tot ziens bij ons in de winkel .  Bike Experts is de specialist in de regio Den Haag voor alle soorten sportieve fietsen.


Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 32