Cube fietsen | Bike Experts

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Cube fietsen

Cube fietsen vind je bij Bike Experts Den Haag

Cube your Life''  is de slogan van het Duitse topmerk CUBE. Het merk staat voor: 

      - De hoogste kwaliteit
      - Het beste design
      - Plezier in fietsen

Cube fietsen logoHoewel het merk Cube nog relatief jong is, heeft het in de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Cube fietsen zijn nu ook bij het grote publiek bekend. Een schril contrast met 1993, toen de eerste producten werden gemaakt in Duitsland. Deze positieve ontwikkeling is vooral te danken aan de rol die Cube fietsen hebben gespeeld in het wielrennen en mountainbiken.

Het zijn namelijk met name de racefietsen van het merk die bekend staan vanwege hun uitzonderlijke kwaliteit. Veel professionele wielrenners willen allang niet meer zonder en er zijn zelfs professionele teams zoals Wanty-Groupe Robert die rijden op Cube fietsen. 

Bike Expert: De CUBE dealer van Den Haag en omgeving

Je vindt bij Bike Experts een super uitgebreide collectie CUBE fietsen in de showroom. Zo hebben we racefietsen, mountainbikes, fitnessbikes, E-Bikes, toerfietsen etc etc. Daarnaast hebben we als erkend dealer van CUBE ook alle kennis in huis om je fiets perfect te onderhouden. Ook voor de accessoires, kleding en tassen van CUBE kan je bij ons terecht. We zijn dealer van CUBE sinds dag 1 hebben er inmiddels heel veel mensen blij mee gemaakt. Je kunt dan ook zeggen dat je bij Bike Experts het echte CUBE STORE gevoel krijgt. Dankzij het uitgebreide assortiment CUBE fietsen en accessoires zijn we de CUBE dealer voor Voorburg en omliggende plaatsen als Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Delft en Leiden.

Een CUBE fiets ook jouw fiets?

De CUBE fietsen hebben een zeer goede prijs-/ kwaliteitsverhouding en hebben een strak design. Daarnaast liegen de testresultaten er niet om. In bijna iedere fietstest die je leest wordt CUBE geroemd om zijn rijkwaliteiten en afmontage niveau. Wij nodigen je dan ook van harte uit om de fietsen 'Live' te komen bekijken en testen in onze winkel.

Maak je keuze uit de prachtige Cube fietsen uit het assortiment van Bike Experts en je kunt erop rekenen dat je hier jarenlang plezier van zult hebben. Heb je vragen, wil je graag een specifieke configuratie of ben je benieuwd of een bepaalde fiets ook op voorraad is? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 070-3801617 of info@bike-x.nl. We helpen je graag!

Tot ziens bij ons in de winkel!

Cube Racefietsen bij Bike Experts Den Haag

Met top modellen zoals de Attain, Peloton, Agree en Litening hebben inmiddels veel enthousiaste fietsers de keuze gemaakt voor een CUBE racefiets.


Bekijk het assortiment.

Cube mountainbikes bij Bike Experts Den Haag

Met top modellen zoals de Stereo, Attention, Reaction en Elite hebben inmiddels veel enthousiaste fietsers de keuze gemaakt voor een CUBE mountainbike.


Bekijk het assortiment.

Cube Trekking bikes bij Bike Experts Den Haag

CUBE heeft een ruime keuze in sportieve toerfietsen met spatborden en bagagedrager zoals de Delhi en de Touring, maar ook de kale hybride's ontbreken in niet in het assortiment met o.a. de Nature en de Cross.

Bekijk het assortiment

Cube E-Bikes bij Bike Experts in Den Haag

Cube heeft een mooie collectie sportieve elektrische fietsen. De modellen staan bekend om de frisse uitstraling door het gebruik van moderne kleuren en styling. De basis voor alle modellen is de betrouwbare Bosch middenmotor die zorgt voor een prettige ondersteuning en een stabiel rijgedrag. De Cube E-Bikes beginnen bij een prijs van € 1999,-


Bekijk het assortiment

Cube Fitness en Hybride fietsen bij Bike Experts in Den Haag

CUBE heeft een ruime keuze in sportieve hybide's en fitness fietsen zoals de Nature, Hyde en de Cross series.


Bekijk het assortiment

Cube kinderfietsen bij Bike Experts in Den Haag

De stoerste kinderfietsen van Den Haag vind je bij Bike Experts! Cube heeft een stoere collectie kids bikes van 12 inch t/m 24 inch in zowel jongens als meiden uitvoering. 

Bekijk het assortiment

Handige Cube elektrische fiets

Naast een uitgebreide collectie racefietsen en mountainbikes is er namelijk ook een Cube elektrische fiets. Deze geeft je net dat steuntje in de rug, zodat het veel makkelijker wordt om de fiets te pakken, ook als het bijvoorbeeld wat harder waait. Dankzij de trapondersteuning kom je fris aan op je bestemming!

Het merk heeft verschillende soorten elektrische fietsen, ondergebracht in verschillende Hybrid-series. Zo is er bijvoorbeeld de serie Hybrid Urban Life, Hybrid Global Travel en Hybrid Full Suspension. Het leuke van deze modellen is dat ze verkrijgbaar zijn in mountainbike-variant; je kunt dus ook sportief fietsen met een beetje hulp!  

Ervaring Cube fietsen

De fietsen van het merk Cube zijn razend populair onder een grote doelgroep. Sportieve fietsers genieten van de racefietsen en mountainbikes en gebruiken deze zelfs op professioneel niveau. Hun ervaring met Cube fietsen is zo goed, dat ze eigenlijk niets anders meer willen. En dat geldt eigenlijk ook voor 'gewone' gebruikers. 

De ervaringen met producten van het merk, of het nu elektrische of gewone fietsen zijn, is over het algemeen heel erg goed te noemen. Sterke punten zijn bijvoorbeeld het frame, de mooie uitstraling, de hoogwaardige afwerking en de leuke kleuren die in veel gevallen beschikbaar zijn. Bij elektrische fietsen scoort ook de actieradius van de accu hoge ogen.

Mogelijkheden voor het kopen van een Cube E-Bike

Lijkt zo'n Cube e-bike of gewone fiets van dit merk jou ook wel wat en ben je benieuwd naar waar je die kunt kopen? Bij Bike Experts natuurlijk! Bike Experts is dé specialist in mountainbikes, racefietsen, (elektrische) toerfietsen en fitnessbikes en verkoopt topmerken als Cube, Scott, Jan Janssen, Trek.  Ideaal voor beginners én gevorderden.

Het bedrijf is gevestigd in Den Haag, maar via de handige en overzichtelijke webshop kun je je bestellingen ook gewoon online plaatsen. Het is zelfs mogelijk om de fiets op afbetaling aan te schaffen, via het Fiets Direct Plan . Je betaalt je fiets dan in maandelijkse termijnen terug. Het is ook mogelijk om accessoires op je fiets of kleding mee te nemen in dit plan.