Cyclocross en Gravel | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cyclocross en Gravel

Cyclocross fietsen bij Bike Experts Den Haag

Cyclocross en Gravel fietsen van Cube, Scott en Giant

Lang leve de Cyclocross. De winterse traditie van modder, bagger, secties die niet te fietsen zijn en keihard werken! Cube heeft speciaal hiervoor een nieuwe lijn crossers ontwikkeld die hier speciaal op ingespeeld zijn. Uitgevoerd met onderhoudsvriendelijke schijfremmen die betrouwbaar zijn onder alle omstandigheden. De Cube Cyclocorssers zijn hiermee een uitstekende keuze voor wedstrijdjes, trainingen of om gewoon hard op te knallen. Wil je liever iets bijzonders of helemaal op maat opgebouwd? Dan is Niner misschien wat voor jou. Ook zijn we dealer van Zannata, zodat we ook deze Belgische toppers  kunnen leveren.

Het kopen van een Cyclocross fiets doe je bij Bike Experts

Je kunt je nieuwe fiets direct online bij ons bestellen. Heb je liever persoonlijk advies en wil je goed op de fiets gezet worden? Kom dan langs bij ons in de winkel. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte fiets en doormiddel van een Bike Fitting stellen we de fiets op de juiste maten voor je af.

Tot ziens bij Bike Experts Den Haag - de sportieve fietsenwinkel van de regio Den Haag.


Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 33