Fiets kopen Den Haag | Bike Experts

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fiets kopen Den Haag

Wil je een nieuwe fiets kopen in Den Haag, dan moet je zeker even langs bij Bike Experts. In onze Haagse fietsenwinkel hebben we namelijk een heel uitgebreid assortiment kwaliteitsfietsen van topmerken zoals Giant, Cube, Scott en meer. Je vindt ons in de van Baerlestraat wat erg gemakkelijk te bereiken is vanuit de verschillende kanten van Den Haag, maar ook het Westland, Rijswijk en Delft liggen om de hoek. Klik hier voor onze contactgegeven..

Koop je nieuwe fiets bij de specialist in Den Haag

Een fiets kopen kan je natuurlijk overal, maar wanneer je bij een gespecialiseerde fietsenwinkel zoals Bike Experts koopt mag je meer verwachten. Je krijgt goed advies over welke fiets het beste bij je past. Er wordt samen met de klant gekeken naar de perfecte afstelling van de fiets en passen daarvoor bijvoorbeeld zadel, stuur, stuurpen aan. Ook doen wij een professionele maatbepaling met behulp van ons BikeFitting systeem. Bij iedere nieuwe fiets krijg je een gratis servicepakket t.w.v. €180. Bij Bike Experts krijg je altijd de beste deal!

Bekijk onze collectie fietsen online

Onze collectie vind je natuurlijk ook op onze website. Het is mogelijk om de gekozen fiets direct via de site te bestellen, maar je bent natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel om de fiets te komen bekijken, testen en meer informatie te verkrijgen. Op onze speciale actie pagina vindt je onze actuele aanbieding op fietsen en accessoires.

Onze belangrijkste categorieën fietsen zijn:

Gebruikte herenfietsen en damesfietsen

Regelmatig ruilen we een mooie gebruikte fiets in die we in de werkplaats goed nakijken, voorzien van onderhoud en vervolgens in de winkel en via de website verkopen. Wil je dus een goede maar goedkope fiets kopen, kijk dan zeker op op onze pagina met gebruikte fietsen. Wij bieden occasions aan van o.a. Gazelle, Batavus, Koga, Cube, Cannondale, Giant, Jan Janssen en meer. 

Fiets kopen Den Haag bij Bike Experts