Fiets op afbetaling | Bike Experts

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fiets op afbetaling

Heb je een mooie nieuwe fiets uitgezocht maar is de prijs toch net te hoog? Of geef je het bedrag liever niet in 1 keer uit? In samenwerking met het Fiets Direct Plan bieden wij de mogelijkheid om je fiets in gemakkelijke, maandelijkse termijnen te betalen.Je betaald binnen een afgesproken termijn het aanschafbedrag en de rente terug. Daarbij is het ook mogelijk om de accessoires of kleding mee te nemen in dit Fiets DirectPlan. Binnen het plan is het altijd mogelijk om de maandtermijn aan te passen en om versneld af te lossen zonder extra kosten. Loop de stappen hieronder door om te zien wat de mogelijkheden zijn en om de maandkosten van de door jou uitgekozen fiets te berekenen.

Je nieuwe fiets op afbetaling, geen gek idee!

https://www.youtube.com/watch?v=sJo1_6Dv3RA


Neem contact met ons op voor meer informatie.