Fietsplan | Bike Experts

Fietsplan

Fietsplan

Je nieuwe fiets aanschaffen via een Fietsplan van het werk
Ja, het kan nog steeds. Ondanks de afschaffing van het fietsplan per 31-12-2014 zijn er nog steeds verschillende mogelijkheden om  via je werkgever voordelig een fiets aan te schaffen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel werkgevers die er voor gekozen hebben om het voordeel van het fietsplan vanaf 1 januari 2015 onder te brengen in de Werkkostenregeling (WKR). Informeer bij jouw werkgever wat de mogelijkheden zijn.

Bij Bike Experts werken we samen met alle soorten fietsplannen en denken we ook graag mee in een plan op maat.Nationale Fietsprojecten fietsplan


Werkt jouw werkgever met Nationale Fiets Projecten? Vraag dan het formulier op bij personeelszaken en kom hiermee naar de winkel. Samen zoeken we jouw perfecte fiets uit en vullen we het formulier in. Dit formulier lever je vervolgens weer in bij je werkgever en wij krijgen de goedkeuring tot het leveren van de fiets! 

Bedrijfsfietsen Nederland Fietsplan

Werkt jouw werkgever met Bedrijfsfietsen Nederland? Vraag dan het formulier op bij personeelszaken en kom hiermee naar de winkel. Samen zoeken we jouw perfecte fiets uit en vullen we het formulier in. Dit formulier lever je vervolgens weer in bij je werkgever en wij krijgen de goedkeuring tot het leveren van de fiets! 

Werkkosten regeling fietsplan

Sinds de afschaffing van het fietsplan bij de belastingdienst wordt het fietsplan ondergebracht binnen de Werk Kosten Regeling. Hiermee kan de werkgever zelf bepalen of en hoe hij het Fietsplan wil aanbieden aan zijn werknemers. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.