Fietsreparatie | Bike Experts

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Fietsreparatie

Reparatie van racefietsen, mountainbike, toerfietsen en meer.

reparatie van racefietsen, mountainbikes, toerfietsen en meer bij Bike Experts Dern HaagIn onze werkplaats staan zeer vakkundige monteurs voor je klaar. Of er nu een specifieke reparatie moet worden uitgevoerd of dat de fiets een volledige onderhoudsbeurt nodig heeft, je bent er zeker van dat je fiets in handen is van Experts.

Onze werkplaats is gespecialiseerd in Racefietsen, Mountainbikes en Trekking maar ook met ieder ander type fiets ben je bij ons van harte welkom. Regelmatig bouwen wij een fiets helemaal vanaf het frame op om zo een fiets te creëren die volledig voldoet aan de specifieke wensen van de berijder.

Heb je specifieke wensen of vragen? Loop gewoon eens bij ons binnen en wij helpen je er graag mee. Zo passen we regelmatig fietsen aan naar aanleiding van een lichamelijke klacht. Ook voor jeugdfietsen inclusief het juiste (op maat gemaakte) verzet kan je bij ons terecht.

Bel direct voor het maken van een afspraak: 070-3801617


Prijzen fietsreparaties

Bel of kom langs voor een prijsopgave van de gewenste reparatie.


Alle soorten reparaties

Van een band vervangen tot versnellingen afstellen en van rem vervangen tot wiel spaken. Wij verzorgen echt alle soorten reparaties vakkundig en snel.  


Kwaliteitsonderdelen

Wij monteren uitsluitend goede kwaliteitsonderdelen. In onze werkplaats werken we o.a. met: Shimano, Sram, Campagnolo, BBB, AXA, Koolstop, Mavic en vele andere.