Hybride fietsen | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hybride fietsen

Toerfietsen en hybride fietsen bij Bike Experts Den Haag

Heerlijke toerfietsen van Cube, Scott en Jan Janssen

Bij Bike Experts hebben we een ruime collectie toerfietsen, hybride's en vakantiefietsen. Je hebt de keuze uit top kwaliteit merken zoals Cube en Scott. Stuk voor stuk heerlijke fietsen om lekker op te toeren. Wij hebben altijd een ruime sortering in voorraad in verschillende maten, modellen en kleuren.

Voor de vakantiefietsers hebben we met Jan Janssen een schitterend Nederlands merk waarbij we de fiets geheel naar eigen wens kunnen opbouwen. Natuurlijk staan er bij ons in de winkel een ruim aantal fietsen klaar voor een testrit. 

Een hybride fiets kopen doe je bij Bike Experts Den Haag

Op onze website hebben we een flink deel van onze collectie staan. Je kan je fiets hier direct bestellen en eenvoudig bij je thuis laten bezorgen. Krijg je liever eerst een goed advies en wil je een testrit maken? Kom dan langs in onze fietsenwinkel en wij helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte fiets. 

Tot ziens bij ons in de winkel. Bike Experts is de specialist in de regio Den Haag voor alle soorten sportieve fietsen.

Bike Experts - Best deal in TownProduct vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 57