Jan Janssen fietsen | Bike Experts

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Jan Janssen fietsen

Jan Janssen - Individual  Bikes

Bike Experts is de dealer van Jan Janssen voor de regio Den Haag.  Het Nederlandse merk Jan Janssen fietsen is opgericht door de gelijknamige profwielrenner die in 1968 de Tour de France won. Vier jaar later startte het merk Jan Janssen fietsen met een vernieuwend concept; Individual Bikes. Hiermee kon toen al de fiets geheel naar eigen voorkeuren worden opgebouwd. Dit principe is nog steeds de rode draad van het merk, hierdoor is iedere fiets dus maximaal afgestemd op de bereider. Jan Janssen staat voor handgemaakte top kwaliteit uit Nederland. 

Tot ziens bij ons in de winkel!

Jan Janssen fiets kopen

Op onze website en op de website van Jan Janssen kan je je natuurlijk al goed oriënteren op welke Jan Janssen het beste bij je past. Toch gaat er niks boven een bezoekje aan onze winkel waar je de fietsen in het echt kunt zien en waar je samen met onze adviseur alle opties kunt bespreken. Onder het genot van een kop koffie of thee stellen we de de perfecte fiets gezamenlijk samen. Daarna wordt de fiets geheel naar wens opgebouwd en kan je na enkele weken op jouw unieke en op maat gemaakte Jan Janssen gaan genieten.

Een racefiets van Jan Janssen, het advies van Nederlands beste wielrenner ooit.

De oud tour winnaar en wereldkampioen nam in zijn wielercarrière niet met minder genoeg dan met het allerhoogst haalbare. Dat wordt in de fietsen tot op de dag van vandaag met de zelfde filosofie doorgevoerd. Voor iedere doelgroep: beginnend wielrenner, endurance rijder of wedstrijd kanon, bij Jan Janssen is er voor iedereen een specifieke fiets ontwikkeld. Daarnaast kan je met het Custom Build programma de fiets samenstellen zoals je zelf wil. Niet alleen de groepset kan worden gekozen, ook de wielen, banden, stuur en zelfs de kleurstelling.  

Waarom kies je voor een Jan Janssen fiets? 

 • Je fiets voldoet aan de kwaliteitsnormen van de succesvolste Nederlandse wielrenner ooit!
  De passie en onverzettelijkheid die Jan Janssen op de fiets liet zien vind je terug in de Jan Janssen fietsen. Elke fiets wordt volledig door één gekwalificeerde monteur van frame tot rijklaar afgewerkt.
 • Je fiets wordt altijd gemonteerd met de complete groep.
  Geen mix van onderdelen maar altijd de complete componentengroep. Dit werkt wel zo lekker en geeft geen verrassingen achteraf.
 • Je fiets volledig samengesteld naar eigen wens.
  Bepaal zelf met welke componenten, wielset, banden, cockpit je fiets wordt afgemonteerd.  Of kies je eigen favoriete lakdesign en kleur(en)
 • Kwaliteit en service van professionele dealer Bike Experts
  Nieuwe fietsen worden afgeleverd met een uitgebreid servicepakket. Je kunt dus terugvallen op uitstekende service van de dealer.

Jan Janssen fietsen

Met maar liefst 3 topmodellen binnen het vakantiefiets segment: de Millennium, de Rohnin en de Yak en oneindig veel mogelijkheden binnen de afmontage vind je altijd de de vakantiefiets die bij het beste bij je past. Rohloff, derailleur, ketting of riem, het kan allemaal. 

Bekijk het assortiment vakantiefietsen .

Binnen het assortiment toerfietsen heb je keuze uit een groot aantal modellen met allemaal hun eigen karakter. Natuurlijk kan je al deze modellen customizen naar keuze met diverse onderdelengroepen, versnelling- en remsystemen.           

Bekijk het assortiment toerfietsen .

Jan Janssen Racefietsen

Jan Janssen heeft een mooie collectie racefietsen in zowel aluminium als carbon. Stuk voor stuk op te bouwen met de groepset, wielen en componenten van je keuze.     

Wij hebben diverse modellen in de winkel staan, o.a. de Virage, Tour de France, Quadra, Venom en de Eclypse. Bekijk onze Jan Janssen racefietsen in de shop. 

Jan Janssen Mountainbikes

Jan Janssen heeft de aluminium FOX en de carbon Badger in het assortiment Stuk voor stuk op te bouwen met de groepset, wielen en componenten van je keuze.     

Op dit moment zijn de Jan Janssen mountainbikes uitsluitend op bestelling te leveren.https://www.youtube.com/watch?v=Z4-5E9l86Yw