Kinderfietsen | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinderfietsen

Kinderfietsen den haag

De stoerste kids bikes van Scott en Cube

De stoerste kinderfietsen van Den Haag vind je bij Bike Experts!  Wij hebben een collectie fietsen voor de kids waar je heerlijk op kunt crossen, voorzien van lichte frames en de juiste versnellingen.  Cube heeft een stoere collectie kids bikes van 12 inch t/m 24 inch in zowel jongens als meiden uitvoering.  En ook Scott heeft met de Scale junior en de Voltage erg toffe fietsen waar je graag op gezien wilt worden!


Kinderfiets kopen doe je bij Bike Experts Den Haag

In de winkel staan veel modellen, kleuren en maten voor je klaar. Kom langs om ze te bekijken, te passen welke maat het beste past en fiets er zo op weg! 

Tot ziens bij ons in de winkel.


Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 41