Brillen | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Brillen

Brillen

Fietsbrillen

Bij Bike Experts vind je een ruime collectie brillen van topmerken zoals Tifosi, BBB en Kuota. Je hebt de keuze uit diverse kleuren, monturen en lenzen. Zo hebben we brillen met verwisselbare lenzen, polariserende lenzen en photochromische lenzen.

Fietsbrillen met verwisselbare lenzen

Het grootste gedeelte van onze collectie brillen wordt geleverd met verschillende lenzen. Een donkere lens voor de zonnige dagen, een gele lens voor de grijze dagen en een blanco lens voor pure bescherming tegen vuil en vliegjes. Hiermee heb je dus altijd een geschikte bril zonder verdere investeringen. Er is volop keuze uit verschillende monturen, kleuren, met of zonder frame en maten. Kom ze gerust even passen bij ons in de winkel.

Fietsbrillen met Photochromische lenzen

Heb je geen zin om lenzen te wisselen in je bril wanneer de lichtomstandigheden veranderen? Dan is wellicht een bril met photochromische lenzen wat voor jou. De kleur van de lens past zich namelijk automatisch aan de lichtsterkte aan. Hiermee heb je dus altijd de juiste bril op. 

Polariserende lenzen in je bril

Een polariserende lens geeft extra rust in de ogen omdat het een deel van het indirect licht filtert. Zo heb je dus veel minder last van bijvoorbeeld schittering in water omdat de schittering wordt gefilterd door de lens. Dit type lens is een slagje duurder dan een gewone lens maar biedt je wel heel veel extra comfort. 


Verfijnd zoeken