Helmen | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Helmen

Helmen
fietshelmen bij bike experts in den haag


In ons uitgebreide assortiment helmen van diverse topmerken vind je altijd een geschikt model. Wij hebben al een CE goedgekeurde helm vanaf € 44,95. Wij voeren onder andere de merken: Giro, Met, Fox, BBB, Scott en Cube.

Racefiets helmen

Het allerbelangrijkste bij een fietshelm is de juiste pasvorm. Een goede helm sluit perfect aan zonder dat de riempjes strak staan afgesteld. Hiermee draagt de helm comfortabel en geeft hij nergens irritaties. Verder is het belangrijk dat hij een goede ventilatie heeft bij het rijden zodat je je warmte kwijt kunt. Ook is het fijn als de helm lekker licht is zodat je bijna niet voelt dat je hem op je hoofd hebt. Al onze helmen zijn minimaal voorzien van de CE goedkeuringsnorm maar toch zit er nog wel verschil in de veiligheid onderling. Zo zijn er nieuwe helmen die voorzien zijn van het MIPS systeem wat de kans op hersenletsel bij een crash nog verder verkleint.

Mountainbike helmen

Voor een mountainbike worden ongeveer de zelfde zaken belangrijk gevonden als bij een racefiets helm. Het model is echter wel fundamenteel anders. Mountainbike helmen lopen verder door over het achterhoofd en achter de oren om bij een val achterover beter te beschermen. Ook is de ventilatie op een andere manier geplaatst zodat ook bij lagere snelheden er een goede koeling is.  Mountainbike helmen zijn tevens voorzien van een klepje aan de voorzijde om de zon uit de ogen te houden en een stoerdere look aan de helm te geven. 

Onze kinderhelmen staan op een andere pagina, klik hier voor de kinderhelmen.


Verfijnd zoeken