Helmen | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helmen

Helmen
fietshelmen bij bike experts in den haag


In ons uitgebreide assortiment helmen van diverse topmerken vind je altijd een geschikt model. Wij hebben al een CE goedgekeurde helm vanaf € 44,95. Wij voeren onder andere de merken: Giro, Met, Fox, BBB, Scott en Cube.

Racefiets helmen

Het allerbelangrijkste bij een fietshelm is de juiste pasvorm. Een goede helm sluit perfect aan zonder dat de riempjes strak staan afgesteld. Hiermee draagt de helm comfortabel en geeft hij nergens irritaties. Verder is het belangrijk dat hij een goede ventilatie heeft bij het rijden zodat je je warmte kwijt kunt. Ook is het fijn als de helm lekker licht is zodat je bijna niet voelt dat je hem op je hoofd hebt. Al onze helmen zijn minimaal voorzien van de CE goedkeuringsnorm maar toch zit er nog wel verschil in de veiligheid onderling. Zo zijn er nieuwe helmen die voorzien zijn van het MIPS systeem wat de kans op hersenletsel bij een crash nog verder verkleint.

Mountainbike helmen

Voor een mountainbike worden ongeveer de zelfde zaken belangrijk gevonden als bij een racefiets helm. Het model is echter wel fundamenteel anders. Mountainbike helmen lopen verder door over het achterhoofd en achter de oren om bij een val achterover beter te beschermen. Ook is de ventilatie op een andere manier geplaatst zodat ook bij lagere snelheden er een goede koeling is.  Mountainbike helmen zijn tevens voorzien van een klepje aan de voorzijde om de zon uit de ogen te houden en een stoerdere look aan de helm te geven. 

Onze kinderhelmen staan op een andere pagina, klik hier voor de kinderhelmen.


Verfijnd zoeken