Kleding accessoires | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Kleding accessoires

Kleding accessoires

kleding accessoires


Bij Bike Experts vind je volop accessoires om je outfit compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan: handschoenen, sokken, overschoenen, brillen, helmen, bandana's, armstukken en beenstukken. Kom langs in onze winkel in Den Haag om het te passen of bestel het direct online.

Fietshandschoenen

De functie van de fietshandschoen is primair comfort en bescherming. Een goede handschoen sluit mooi aan om je hand bied je extra ondersteuning op je stuur waardoor de kans op irritaties of gevoelloosheid verkleind wordt. Bij een eventuele valpartij beschermd hij je op de plaats waar je meestal het asfalt zult raken. Voor de winterse periode hebben we natuurlijk heerlijke warme, wind- en waterdichte handschoenen in het assortiment zodat de kou geen excuus meer mag zijn om er met je fiets op uit te trekken. Voor de mountainbikers hebben we zomerse handschoenen met lange vingers om extra bescherming te kunnen bieden.

Arm- en beenstukken

Ideaal voor de dagen dat je twijfelt tussen een lange broek en een korte broek of een shirt met lange of korte mouwen. De arm en beenstukken geven je eenvoudig een stuk extra warmte wanneer je het nodig hebt. Wordt het toch wat te warm? Dan trek je ze eenvoudig uit en zijn ze compact op te bergen in bijvoorbeeld het zakje van je shirt.

Mutsen, petten, bandana's

Ze passen eenvoudig onder je helm en beschermen je tegen de kou, de zon of houden het zweet uit je ogen. Voor ieder seizoen vind je bij ons het passen kledingstuk voor op je hoofd.

Overschoenen

Bescherm je voeten tegen de weersinvloeden met een paar goede overschoenen. Wij hebben dunne overschoenen die wind- en waterdicht zijn, maar verder weinig isolerende waarde hebben en daarmee perfect geschikt voor het voor- en najaar. Fiets je de hele winter door of heb je snel last van koude voeten? Dan is een neopreen overschoen waarschijnlijk de beste keuzen. Deze zijn niet alleen wind- en waterdicht maar houden je voeten ook heerlijk warm. Net zoals je schoenen komen de overschoenen in diverse maten, koop ze zeker niet te klein want dan wordt aan- en uittrekken geen feest.

Sokken

Sokken hebben we in allerlei kleuren en modellen zodat ze altijd goed bij je outfit passen. Hoge, middelhoge of lage sokken, je vindt ze allemaal bij Bike Experts. Voor de koude periode hebben we heerlijk warme wintersokken van bijvoorbeeld Merino wool. 


Verfijnd zoeken