LIV fietsen | Bike Experts

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LIV fietsen

LIV damesfietsen bij Bike Experts in Den Haag

LIV, alles voor fietsende vrouwen

Wat heb je als fietsende vrouw nodig om optimaal te genieten van je fietspassie? Dat is de vraag die LIV zichzelf stelt bij het ontwerpen van fietsen en bijpassende accessoires. Voor LIV tellen de drie F’s: Fit, Form en Function. Oftewel: de fietsen en toebehoren moeten passen bij het lichaam van een vrouw, functioneel zijn en bovenal eruit springen qua looks.

Alles begint met wetenschappelijk onderzoek. Daarbij kijkt LIV onder andere naar damesspecifieke verhoudingen en krachtverdeling. Met behulp van deze gegevens worden de frames ontworpen. Zo krijgt elk type fiets in de LIV-collectie een eigen geometrie en worden de onderdelen en toebehoren toegesneden op het vrouwelijk lichaam. Denk aan een aangepast zadel, een smaller stuur en remhendels die dichterbij zijn geplaatst. Niet in de laatste plaats is design belangrijk. LIV selecteert na onderzoek enkel de mooiste kleuren en patronen.

En wat als je eenmaal als een blok bent gevallen voor die ene fiets of kledingset? Ook dan blijft LIV betrokken. LIV deelt alles wat er speelt op het gebied van bijvoorbeeld rijvaardigheid, fietsonderhoud, sportvoeding en reizen. Zo haal je het maximale uit je fietshobby. Daarmee is LIV meer dan zomaar een merk. Veel meer zelfs.

Bike Experts is officieel dealer van LIV fietsen en helpt je graag bij het uitzoeken van je droomfiets.

Tot ziens bij ons in de winkel!

LIV racefietsen

Met top modellen zoals de Avail, Avow, Enviliv en Langma hebben inmiddels veel enthousiaste fietsers de keuze gemaakt voor een LIV racefiets.


Bekijk het assortiment.

LIV mountainbikes

Met top modellen zoals de Hail, Pique, Reaction en Obsess hebben inmiddels veel enthousiaste dames de keuze gemaakt voor een LIV mountainbike.


Bekijk het assortiment.

LIV trekking

LIV heeft mooie sportieve toerfietsen met spatborden en bagagedrager zoals de Allure in verschillende uitvoeringen, maar ook de kale hybride's ontbreken in niet in het assortiment met o.a. de Rove.

Bekijk het assortiment