Niner fietsen | Bike Experts

Niner fietsen

Bike Experts - Niner dealer Den Haag


Voor iedereen die opzoek is naar de hoogste kwaliteit moet zeker de collectie van NINER eens goed bekijken. Dit kleine en specialistische Amerikaanse bedrijf doet namelijk geen concessies in haar ontwerpen. De frames zijn extreem goed doordacht en boodevol met slimme NINER specificaties. De designs zijn direct herkenbaar en geen andere fiets rijdt zoals een NINER. Als een van de grondleggers van de 29er mountainbikes hebben ze de geometrie geperfectioneerd tot een mix van een heerlijk stuurgedrag en ultieme efficiency. Alle NINERS zijn volledig custombuild omdat ze vanaf een losse framekit worden opgebouwd.


NINER, een mountainbike merk met een visie

De 29 inch wielen is niet zomaar een instrument in de NINER collectie. Het is de enige echte liefde in het hart van het bedrijf en op de tracks. Het is een 100% overtuiging en toewijding aan een wielmaat waar NINER in gelooft, in zowel geweldige designs als uitmuntende rijeigenschappen. Deze liefde willen ze met jou delen, in iedere rit. 

NINER, het is meer dan alleen een naam. Het is een passie! 

Bij Niner zijn ze enthousiast over de buzz van de 29ers. Het goede gevoel wat je krijgt als je een een product mag verkopen waar je van houdt aan mensen die er van houden. Onderdeel uitmaken van de NINER community begint niet bij het afreken en eindigt niet als je de deur van de winkel achter je sluit. Op de tracks zal je gelijk gestemde Ninerds tegenkomen die er ook zo over denken. Wees niet verbaasd als je vriendelijk commentaar, vragen of een vrolijke lach van mede rijders ontvangt, NINERS hebben deze aantrekkingskracht. Buiten de tracks om staat NINER garant voor een uitstekende klantenservice. Heb je de Bike van je dromen gevonden dan staat NINER en de dealer achter je met een solide garantie en kunnen je ze altijd voorzien van alle informatie om jouw fietsbeleving onvergetelijk te maken. ENJOY YOUR RIDE!!

https://www.youtube.com/watch?v=p5jNPW89hLQ


NINER Mountainbike, Cyclocross en Gravelrace collectie


Alle Niners worden geleverd als framekit, maar natuurlijk kunnen wij ze helemaal voor je opbouwen naar wens. Om alvast wat inspiratie op te doen vind je hieronder van iedere NINER een volledig opgebouwde versie. Wil je meer informatie over de framekit van een specifiek model? Dan klik je op de link er onder en je komt uit in onze webshop met alle info en video's van het betreffende frame. 

Download hier de NINER 2017 prijslijst.

NINER SIR 9 bij Bike Experts

De SIR 9 is een toffe stalen 29er mountainbike. Staal is retro zou je misschien zeggen. Toch voldoet deze SIR aan alle moderne eisen zoals een heerlijke geometrie, steekassen, Biocentric bottombracket zodat je hem kunt afmonteren zoals je wilt: Single speed, 1 x 11 of 2 x11, je zegt het maar. De buizen van dit mooie frame zijn de Reynolds 853 DZB.

Check het frame in onze webshop.

Niner Ros 9 plus bij Bike Experts

De ROS 9 plus is gemaakt voor FUN! Deze gave 29 plus mountainbike is gebaseerd op de TRAIL geometrie van de Niner hardtails maar is uitgevoerd met dikke 3.0 brede banden en een vaste stalen voorvork. Niks staat je in de weg om heerlijk No-Nonsens te knallen over jouw favoriete trail.

Check het frame in onze webshop

Niner Ros 9 bij Bike Experts

De Niner ROS 9 is een long travel hardrail mountainbike, wat inhoud dat hij is gebouwd voor 120 - 140 mm verende voorvorken. Het stalen frame is vervaardigd uit 4130 Cro-Mo buizen en biedt je alles wat je van een moderne 29er mag verwachten. Uitgevoerd met een Biocentric bottombracket zodat je hem kunt afmonteren zoals je wilt: Single speed, 1 x 11 of 2 x11, 

Check het frame in onze webshop

Niner AIR 9 RDO bij Bike Experts

De Niner AIR 9 RDO is een van 's werelds beste hardtail mountainbikes. Niner heeft sinds haar introductie altijd gewerkt aan de beste geometrie en pushed de mogelijkheden van carbon frames naar ongekende hoogte. Het gevolg is een heerlijk sturende en super efficiënte racy mountainbike met Worldcup kwaliteiten. Ervaar het zelf!                             

Bekijk de AIR RDO in onze webshop

Niner jet 9 bij Bike Experts

De Niner JET 9 full suspension mountainbike is een fiets die super breed inzetbaar is. Dankzij de 120 mm veerweg gaat hij hard en met veel controle de berg af, maar klimt hij ook bijzonder plezierig.  Het gepatenteerde CVA veersysteem zorgt voor efficiency en een soepel aansprekende achtertrein. Het frame is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.                             

Bekijk de JET 9 in onze webshop

Niner jet 9 RDO bij Bike Experts

Net als de JET 9 is de JET 9 RDO een bijzonder veelzijdige fiets, maar dan nog zo mogelijk nog beter. Doordat dit frame volledig is vervaardigd uit zeer hoogwaardig carbon is hij nog lichter en stijver wat de rijeigenschappen perfectioneren. Ook biedt de carbon achterbrug ruimte aan banden van max 2.5 inch breedte.                               

Bekijke de JET 9 RDO in onze webshop

NINER RLT 9 bij Bike Experts

De RKT 9 is een short travel full suspension carbon mountainbike die gemaakt is voor snelheid. De veerweg achter is 90 mm en hij is geoptimaliseerd voor 100 mm verende voorvorken. Hiermee is het een heerlijke marathon mountainbike: snel, licht, efficient en heerlijk sturend. Geen tocht is te lang voor deze RKT 9.

Check het frame in onze webshop.

Niner RIP 9 bij Bike Experts

De RIP 9 is een All Mountain full suspension mountainbike met een soepel aansprekende achtervering van 150 mm. Met deze fiets kan je iedere berg en afdaling bedwingen zonder dat je met een zware fiets zit opgescheept.  Het frame kan banden tot 2.5 inch breedte aan en heeft een heerlijke trail geometrie met controle en tractie op iedere ondergrond.  RIP -Roll In Peace

Check het frame in onze webshop

Niner RIP 9 RDO

De RIP 9 RDO is het grotere broertje van de RIP 9. Hij kan alles wat de RIP 9 kan, maar dan nog beter! Dit komt doordat het frame is gebouwd van zeer hoogwaardig carbon waardoor hij heerlijk ligt is, maar met een super stijfheid op de plaatsen waar dit gewenst is. De RIP 9 is een fiets die gemaakt is voor de bergen en geen uitdaging uit de weg zal gaan. Het frame geeft je extreem veel vertrouwen en maakt de RIP tot jouw ultieme All Mountain Bike.

Check het frame in onze webshop

Niner RLT 9 bij Bike Experts Den Haag

Met de RLT 9 begeeft NINER zich op een nieuw terrein: namelijk de Gravel Racers. Het ziet er in eerste instantie uit als een racefiets, maar heeft ook wel degelijk de nodige offroad capaciteiten. De RLT nodigt je uit om van de gebaande paden af te wijken. Naar keuze monteer je een smalle race band of een brede cross band, het kan allemaal. Ook zitten er nokjes op het frame om dragers, bidons etc te monteren waardoor hij ook geschikt is voor Bike Pakking. De RLT 9 is er zowel in staal als in aluminium uitvoering.                                       

Bekijk de RLT 9 aluminium
Bekijk de RLT 9 steel    

Niner RLT 9 RDO bij Bike Experts Den Haag

De RLT 9 RDO is de nieuwste creatie van NINER. Met de RLT 9 was reeds de stap gemaakt naar de gravelracers, nu met de RDO uitvoering wordt dat naar de Next Level gebracht. Een bijzonder mooi gemaakt, licht en stijf frame wat dienst kan doen als volwaardige racer, maar met een bredere band het ook offroad uitstekend doet. Het frame laat banden tot 40 mm breedt toe. De RLT is klaar voor lange dagen op de fiets, trektochten en jouw dagelijkse trainingsronde, ongeloofelijk wat een multi inzetbare fiets dit is.                                 

Bekijk de RLT 9 RDO in onze webshop

Niner BSB 9 bij Bike Experts Den Haag

De BSB 9 RDO is klaar om de competitie aan te gaan in de cyclocross. Dit High-End frame is super snel, exreem efficient en is gebouwd in een perfecte carbon lay-up. Klaar om te leveren in de meest extreme condities. De stijle balhoofdshoek en de korte Chainstay zorgen er voor dat de BSB 9 messcherp door de bochten snijdt, zoals je dat van een ware cyclocrosser mag verwachten.                                          

Bekijke de BSB 9 RDO in onze webshopEen nieuwe NINER fiets kopen

Voor een nieuwe NINER kom je natuurlijk naar Bike Experts in Den Haag. Als officieel Niner dealer helpen wij je graag bij het uitzoeken van jouw droomfiets. Ben je nog niet helemaal zeker van de maat? Dan kunnen wij je door een Bike Fitting een perfect advies geven. Al onze medewerkers zijn zelf actieve fietsers en weten dus precies wat jij nodig hebt om optimaal van je nieuwe fiets te kunnen gaan genieten. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder!

Enkele door ons geleverde Niners ter inspiratie:

Niner Full Suspension mountainbike Niner Hardtail mountainbike
Niner RLT 9 alu bij Bike Experts Den Haag


Niner aanbieding

Regelmatig vind je bij Bike Experts in Den Haag scherpe acties op overjarige modellen. Is het model van je keuze niet in de actie? Wij maken altijd de beste deal voor je.