Computers, meters en navigatie | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Computers, meters en navigatie

Computers, meters en navigatie

fietsnavigatie en fietscomputers

De elektronica is niet meer van de fiets weg te denken. Al jaren zijn we nieuwsgierig naar de afstand, snelheid en tijd die we gereden hebben op de fiets. Maar, tegenwoordig willen we vaak zelfs meer, en dat kan! Met de moderne elektronica kan je namelijk veel meer dan dat. Denk actief navigeren en thuis je ritten analyseren omdat werkelijk alles opgeslagen wordt. Jij bepaald wat je wel en niet wil en wij adviseren je welk product het beste bij je past.

Fietsnavigatie

Fietsnavigatie heb je in veel verschillende uitvoeringen. Zo heb je met de voordeligste systemen alleen de aanwijzingen maar geen kaartfunctie. Bij de luxere versies heb je een duidelijk kleuren scherm met uitgebreide kaartfunctionaliteit. Ook kan je hierbij de schermen aanpassen zodat je precies de informatie krijgt die je wil zien. Je kunt eenvoudig je hartslagband en de cadanssensor van je fiets koppelen zodat je alle data bij elkaar kunt opslaan en aflezen. Ben je thuis dan koppelt het systeem via de WIFI al je gegevens weer op Strava (als je dat wilt natuurlijk). Navigatie bestellen we altijd direct bij onze leverancier voor je en leveren 1 dag later, hiermee krijg je altijd de laatste versie. 

Fietscomputers

Zijn je wensen wat minder uitgebreid en je budget wat kleiner, dan is een fietscomputer een leuke aanvulling op je fiets. Je kunt gemakkelijk snelheid, rijtijd en gemiddelden aflezen op het computertje. Ze zijn er in diverse uitvoeringen zowel in draad als draadloze versies. Wij hebben diverse uitvoeringen van Pro en BBB direct voor je op voorraad.


Hartslagmeters

Tegenwoordig wordt de hartslagmeter vaak geïntegreerd met het navigatiesysteem. Natuurlijk kan het ook nog steeds afzonderlijk en dat kan ook tegen zeer interessante prijzen. Al vanaf een kleine 40 euro heb je een hartslaghorloge van Sigma. Een hartslag meter helpt je om gerichter te trainen en goed te luisteren naar je lichaam. 


Verfijnd zoeken