Frame en voorvork | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Frame en voorvork

Frame en voorvork

Fietsframes

Bij Bike Experts zijn we specialist in het opbouwen van een fiets geheel volgens de wensen van de klant. Hiervoor heb je de keuze uit tal van frames en vorken die als basis kunnen dien van een droomfiets. 

Fietsframes

Niets is mooier dan je fiets helemaal custom opbouwen. Wie bieden je tal van mogelijkheden in frametypes en materialen en helpen je graag bij het samenstellen en bouwen van jouw nieuwe fiets.

Voorvorken

Voor de mountainbike is een goede voorvork een mooie upgrade voor je fiets. Daarnaast kan een schade natuurlijk een goede reden zijn om de vork van je racefiets of toefiets te vervangen. Wij kunnen je diverse types vorken direct uit voorraad leveren. Heb je specifieke wensen dan bestellen we het graag voor je. Natuurlijk kunnen we de voorvork ook voor je in de fiets bouwen.

Bagagedragers

Wij hebben diverse types bagagedragers voor op de fiets van merken zoals Tubus en Topeak. Daarnaast hebben we de dragers van CUBE die perfect geschikt zijn voor het opbouwen van bijvoorbeeld een hybride of fitnessbike. Ook voor dragers die direct op de zadelpen komen of geschikt zijn voor racefietsen kan je bij ons terecht.

Balhoofdstellen

Een belangrijk onderdeel voor een prettige en veilige stuurinrichting op je fiets is het balhoofdstel. Goed onderhoud en zo nu en dan lagers vervangen is dan ook een absolute must. Kom gerust langs bij ons in de winkel om het voor jouw fiets passende balhoofd uit te zoeken.Verfijnd zoeken