Kinderzitjes | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinderzitjes

Kinderzitjes

fietskinderzitjes

Neem gemakkelijk en veilig je kind mee op de fiets met een fietszitje van Yepp of Bobike. Je hebt keuze uit diverse modellen voor zowel voor- als achterop de fiets.

Fietskinderzitjes voor op de fiets

Neem je zoon of dochter gezellig mee op de fiets met een voorzitje. Gemiddeld kunnen ze al vanaf een maand of 9 (zelfstandig zitten) in een kinderstoeltje en kunnen jullie samen genieten van een ritje op de fiets. De zitjes zijn allemaal goedgekeurd en veilig door de stabiele bevestiging op de fiets en de gordel en voetrusten in het stoeltje. Natuurlijk uit te breiden met een windscherm en een slaaprol voor wanneer de kleine in slaap valt op de fiets.

Fietskinderzitjes achterop de fiets

Is je kind te groot geworden voor het voorstoeltje dan wordt het tijd om hem naar achteren te plaatsen. Achterstoeltjes zijn iets groter en bieden dus meer ruimte voor je groeiende zoon of dochter. Afhankelijk van het type worden ze direct op de bagagedrager gemonteerd of komen ze met een klem op het frame. De keuze hiervoor is afhankelijk van het type fiets wat je rijdt, of de drager wel of niet sterk genoeg is.


Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11