Sloten | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sloten

Sloten

fietssloten

Beveilig je fiets goed met een slot van Bike Experts. Volop keuze uit ringsloten, kabelsloten, kettingsloten en beugelsloten. Wil je je fiets verzekeren, dan is een slot met ART goedkeuring een minimum vereiste. 

Beugel- en vouwsloten

Met een beugelslot of vouwslot zet je je fiets veilig op slot. De sloten zijn doormiddel van een houder eenvoudig aan je fiets te monteren zodat je je slot altijd bij je hebt. Nadeel is de beperkte flexibiliteit zodat je het slot niet overal omheen vast kunt zetten.

Ringsloten

De ringsloten zitten vast op de fiets gemonteerd en zijn het meest eenvoudig in gebruik. Op veel fietsen zit zelfs al standaard een ringslot. Het gevaar van het gebruik van alleen een ringslot is dat de fiets niet vast zit aan een paal of iets dergelijks waardoor hij eenvoudig is mee te nemen. Dit kan worden tegengegaan met een extra insteekkabelslot. 

Kettingsloten

Binnen Bike Experts zijn dit de meest verkochte sloten. Dit komt omdat ze moeilijk zijn open te breken en je fiets eenvoudig aan een paal op slot kunt zetten. Het meenemen is een lastiger punt omdat ze niet vast bevestigd worden aan je fiets. Vaak wordt er gekozen om ze in een tas mee te nemen of om ze rond de zadelpen te wikkelen.


Verfijnd zoeken

Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3