Sturen | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Sturen

Sturen

Fietssturen voor racefietsen, mountainbikes en toerfietsen

Volop sturen voor racefietsen, mountainbikes en alle andere soorten fietsen. Keuze uit diverse merken zoals: BBB, 3T , Thomson en meer. Natuurlijk monteren wij het ook graag voor je op de fiets.

Fietssturen

Mountainbike sturen hebben we in diverse uitvoeringen. Denk aan flatbars, semi risers en risers, met of zonder backsweep en van carbon en aluminium. Met al deze verschillende uitvoeringen heb je ook tal van verschillende prijzen, al vanaf €39,95 tot ongeveer €200

Racefiets sturen zijn er net als voor de mountainbike in allerlei verschillende uitvoeringen. Verschillende modellen, breedtes, verschillende drops, ergo versies en zelfs volledig geïntegreerde uitvoeringen i.c.m. de stuurpen. Racesturen worden gemaakt van zowel carbon als aluminium en prijzen lopen uiteen van €39,95 tot zo'n €300,- 

Stad- en toerfiets sturen hebben we in verschillende modellen. Denk aan hollands gebogen, recht of een vlinderstuur. 

Stuurpennen

Om de fiets goed op maat af te kunnen stellen is het soms noodzakelijk om een andere stuurpen te monteren. Wij hebben ze in lengtes van 4,5 tot 14 cm en in diverse gradenhoeken zodat je je fiets perfect kunt afstellen.

Handvatten en stuurlinten

Niet onbelangrijk is een prettig handvat of stuurlint om je stuur. Dit is een van de contactoppervlakken tussen jouzelf en de fiets en moet dus comfortabel aanvoelen. Bij Bike Experts hebben we een ruime collectie met verschillende modellen, kleuren en diktes zodat je altijd een prettige versie kunt vinden.


Verfijnd zoeken