tassen/manden | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tassen/manden

tassen/manden

fietstassen

Bike Experts heeft een mooie collectie fietstassen van Ortlieb en Basil. Keuze uit achtertassen, stuurtassen, voortassen en rugtassen.

Fietstassen voor vakantiefietsen

Wil je een set degelijke tassen om mee te nemen op je fietsreis dan denk je waarschijnlijk aan Ortlieb. Deze tassen zijn uiterst betrouwbaar en 100% waterdicht. Daarnaast zijn ze ook nog eens bijzonder goed uitgedacht waardoor ze handig zijn in gebruik en perfect op je fiets zijn te monteren. Je hebt een enorme keus aan kleuren en verschillende versies maar globaal zijn ze onder te verdelen in achtertassen, voortassen, stuurtassen en rugtassen. De materialen waaruit ze zijn vervaardigd zijn de bekende classic en de plus versies welke verschillen in gewicht en soepelheid. 

Tassen voor dagelijks gebruik

Naast de luxe tassen van Ortlieb hebben we ook wat voordeligere tassen van Basil. De sterke bisonyl en canvas tassen zijn perfect geschikt om vol met boodschappen te laden. Ook Basil heeft allerlei verschillende modellen en designs zodat er altijd een geschikte tas gekozen kan worden.


Verfijnd zoeken