Wielen en wielonderdelen | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wielen en wielonderdelen

Wielen en wielonderdelen

fietswielen voor racefietsen en mountainbikes

Bij Bike Experts in Den Haag vind je volop wielen en wielsets voor je racefiets of mountainbike. Wij voeren onder andere de volgende merken: Vittoria, Speed, Fast Forward, HOPE en Shimano.

Loop eens binnen bij ons in de winkel. Natuurlijk kunnen we je nieuwe wielset direct monteren in je fiets.

Wielsets voor racefietsen

Een set mooie wielen onder je racefiets zetten is de mooiste upgrade die je kunt doen. Wij hebben mooie wielsets van o.a. Vittoria in allerlei verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Van een voordelig set trainingswielen van €199 tot aan full carbon clincher modellen van €1899 en natuurlijk alles er tussenin. We hebben wielen voor velgremmen maar ook voor de nieuwe generatie racefietsen met schijfremmen. Wij helpen je graag met het uitzoeken van het ideale wielset voor jouw doelen en kunnen het set natuurlijk direct voor je in de fiets monteren.

Mountainbike wielen

Ook voor de mountainbike is een goed set wielen erg belangrijk. Het liefst natuurlijk met een laag gewicht, goed stevig en voorzien van degelijke naven. Om deze reden verkopen wij veel mountainbike wielen van HOPE. Dit Engelse merk levert wielen van een hoge kwaliteit en in alle maten en zijn zeer degelijk. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de wielen van Vittoria die al beginnen bij prijzen van €340. Voordelige wielsets hebben we van Alexrims a €199.

Wielen voor stads- en toerfietsen

Heb je pech met je fiets en moet er een nieuw wiel in? Wij hebben wielen voor alle soorten fietsen en tegen scherpe prijzen. Kom gerust langs met je fiets en wij maken hem graag weer voor je in orde.

Wij bouwen ook alle soorten wielen op maat voor je op. Bekijk onze speciale pagina over handgespaakte wielen. 


Verfijnd zoeken