Wielen en wielonderdelen | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Wielen en wielonderdelen

Wielen en wielonderdelen

fietswielen voor racefietsen en mountainbikes

Bij Bike Experts in Den Haag vind je volop wielen en wielsets voor je racefiets of mountainbike. Wij voeren onder andere de volgende merken: Vittoria, Speed, Fast Forward, HOPE en Shimano.

Loop eens binnen bij ons in de winkel. Natuurlijk kunnen we je nieuwe wielset direct monteren in je fiets.

Wielsets voor racefietsen

Een set mooie wielen onder je racefiets zetten is de mooiste upgrade die je kunt doen. Wij hebben mooie wielsets van o.a. Vittoria in allerlei verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Van een voordelig set trainingswielen van €199 tot aan full carbon clincher modellen van €1899 en natuurlijk alles er tussenin. We hebben wielen voor velgremmen maar ook voor de nieuwe generatie racefietsen met schijfremmen. Wij helpen je graag met het uitzoeken van het ideale wielset voor jouw doelen en kunnen het set natuurlijk direct voor je in de fiets monteren.

Mountainbike wielen

Ook voor de mountainbike is een goed set wielen erg belangrijk. Het liefst natuurlijk met een laag gewicht, goed stevig en voorzien van degelijke naven. Om deze reden verkopen wij veel mountainbike wielen van HOPE. Dit Engelse merk levert wielen van een hoge kwaliteit en in alle maten en zijn zeer degelijk. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de wielen van Vittoria die al beginnen bij prijzen van €340. Voordelige wielsets hebben we van Alexrims a €199.

Wielen voor stads- en toerfietsen

Heb je pech met je fiets en moet er een nieuw wiel in? Wij hebben wielen voor alle soorten fietsen en tegen scherpe prijzen. Kom gerust langs met je fiets en wij maken hem graag weer voor je in orde.

Wij bouwen ook alle soorten wielen op maat voor je op. Bekijk onze speciale pagina over handgespaakte wielen. 


Verfijnd zoeken