Over ons | Bike Experts

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Over ons

De sportieve fietsenwinkel van Den Haag

Bike Experts is een winkel vol met mountainbikes, racefietsen , (elektrische) toerfietsen en fitnessbikes. Stuk voor stuk van een top kwaliteit en van A-merken zoals Cube, Giant, Scott, Kuota en Jan Janssen. Bike Experts biedt een heel breed programma aan, zodat het voor zowel de beginnende als de gevorderde fietser de ideale winkel is. Natuurlijk worden er naast de fietsen ook alle benodigde onderdelen, accessoires en kleding verkocht. Voor onderhoud en service is iedereen, ook fietsen die elders zijn aangeschaft, welkom in de uitgebreide werkplaats. Bike Experts doet er alles aan om de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs aan te bieden.

Bike Experts – Best deal in Town.


Fietsen is onze passie

Bij Bike Experts vind je de mooiste collectie sportieve fietsen van Den Haag en omgeving. Doordat al onze medewerkers zelf actieve fietsers zijn kunnen we je perfect adviseren over je fiets, praktische accessoires, goede kleding en we helpen je graag op weg met een training. In onze werkplaats voeren we alle soorten reparaties uit en kunnen we jouw geliefde fiets perfect onderhouden.


Wij gaan altijd voor 100% fietsplezier!

● Persoonlijk advies van specialisten

● De mooiste collectie fietsen kleding en accessoires

● 100% fietsplezier


Topmerken
In onze winkel vind je fietsen van:

● Cube● Scott● Giant● Kuota● Niner● Jan Janssen 


Kleding en accessoires hebben we van:

● North Wave● RH+● Spiuk● BBB● Lezyne● Topeak● Shimano● en nog veel en veel meer.


Mountainbike actiefoto Danny

Een fietsliefhebber in de breedste zin van het woord. Ik rijd het liefst op mijn mountainbike door de bergen van Zwitserland, het Zwarte woud in Duitsland of door de Ardennen. Maar ook in Nederland maak ik met veel plezier mijn kilometers op de racefiets. Tijdens de vakanties trek ik er graag op uit met een tentje achter op de vakantiefiets of trek ik de bergen in.

Tot ziens in de winkel! Ik help je graag bij het uitzoeken van een fiets, kleding, onderdelen of accessoires.

Racefiets actiefoto Henri

Henri is een echt trainingsbeest en schopt het in wedstrijden nog regelmatig tot op het podium. Zijn specialiteit: echt hard fietsen! Reeds vele jaren heeft hij een passie voor het fietsen en rijdt hij bijna dagelijks zijn trainingsrondjes op zijn Kuota. Door zijn vele jaren ervaring weet hij heel veel over materiaal, trainen, voeding en alles wat er nog meer bij het wielrennen komt kijken.

Henri helpt je graag om het beste uit je materiaal en uit je zelf te halen.Neem alvast een kijkje in de winkel

Fietsenwinkel Den Haag Bike Experts


Nieuwe naam sinds 1 mei 2015   
Op 1 mei 2015 is de winkel na ruim 11 jaar onder een andere naam te hebben geopereerd overgenomen door Bike Experts. Na in bijna 12 jaar te zijn uitgegroeid tot de fiets speciaalzaak van Den Haag hebben de oude eigenaren het stokje overgedragen aan Danny, die met veel enthousiasme de winkel voort zal gaan zetten. Samen met de twee ervaren monteurs Henri en Elston doen wij er alles aan om de klanten maximaal te laten genieten van het fietsen. Bike Experts is het adres voor fietsen, accessoires en kleding met een goed en eerlijk advies. Onderhoud en reparaties doen wij aan alle merken fietsen.