Stadsfietsen | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stadsfietsen


Wij helpen graag iedereen aan de fiets van zijn of haar voorkeur. Wij zijn gespecialiseerd in sportieve fietsen, maar natuurlijk zijn wij ook jouw partner voor bijzondere modellen, kinderfietsen, vouwfietsen, tandems en stadsfietsen. Wij gaan namelijk altijd voor  100% fietsplezier, en dat voor iedereen. Heb je op onze site niet het model of type gevonden van jouw voorkeur? Stuur ons een mailtje of loop langs in de winkel en we helpen je graag in jouw zoektocht.

Cortina heeft een heel eigentijdse collectie stadsfietsen tegen scherpe prijzen. Populair zijn de transportmodellen en de erg voordelige U1 stadsfiets van slecht € 359,-. Je vind bij ons enkele modellen in de winkel, en op bestelling leveren we je gehele collectie. Vraag er naar in de winkel.

Met Oxford bieden we een Belgisch merk met zeer voordelig geprijsde maar kwalitatief goede fietsen aan. Oxford doet niet onder voor de bekende Nederlandse merken als Batavus, Sparta en Gazelle.


Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 30