Tourfietsen | Bike Experts

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Tourfietsen

Tourfietsen vind je bij Bike Experts Den Haag

Ben je op zoek naar een fijne fiets waarmee je overal kunt komen? Dan zijn de tourfietsen van Bike Experts zeker wat voor je. Onze mooie tourfietsen van merken als Jan Janssen, Scott en Cube zorgen voor al het comfort dat je nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens je dagelijkse fietstocht naar school of naar het werk of tijdens een mooie tocht door de duinen. En dat ook nog eens in een mooie stijl!

Bike Experts is dé fietsspecialist van Den Haag en omgeving en biedt zowel in de winkel als online een groot assortiment tourfietsen aan. Voor jong en oud, voor dames en voor heren. En we bieden niet alleen een groot assortiment, maar hebben ook nog eens veel verstand van fietsen. Dat betekent dat we je kunnen adviseren bij het maken van de allerbeste keuze. 

Toerfietsen vergelijken

Met zoveel keuze is toerfietsen vergelijken natuurlijk een logische eerste stap. Als je een bezoek brengt aan onze winkel, dan kun je de tourfietsen naast elkaar bekijken en eventueel een proefrit maken. Als je online shopt, dan bieden we je ook een mogelijkheid om toerfietsen te vergelijken, via de handige keuzefilters.

Met deze filters kun je bijvoorbeeld aangeven welk frametype je wilt, wat je favoriete kleur is, hoeveel versnellingen je op de fiets wilt hebben en wat de gewenste framemaat is. Natuurlijk kun je ook je budget aangeven, zodat je alleen fietsen te zien krijgt die ook daadwerkelijk binnen je budget vallen. Uiteraard zijn al onze fietsen van goede kwaliteit; je kunt er écht op rekenen!

Kies voor een lichtgewicht damesfiets

Een van de belangrijke voordelen van tourfietsen is dat ze veel lichter zijn dan bijvoorbeeld stadsfietsen. Als je graag een lichtgewicht damesfiets wilt, dan kun je bij Bike Experts rekenen op een uitgebreide keuze. Door de verschillende modellen met elkaar te vergelijken en testritten te maken, kun je zelf ervaren welke lichtgewicht damesfiets je bevalt.

Uiteraard is het wel belangrijk om goed in de gaten te houden waarvoor je de fiets wilt gebruiken. Een lichtgewicht damesfiets voor zware tochten is mogelijk niet altijd de juiste keuze. Bij Bike Experts werken specialisten die ook nog eens dol zijn op fietsen. Zij kunnen je precies vertellen wat de voor- en nadelen van specifieke tourfietsen zijn, zodat je je keuze kunt maken.

Toerfiets dames: tweedehands nog voordeliger

Bovendien kun je je toerfiets voor dames ook tweedehands kopen bij Bike Experts. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment gebruikte fietsen. Hoewel het assortiment gebruikte fietsen steeds verandert, kun je in ieder geval altijd rekenen op een gevarieerd aanbod. Dit bevat niet alleen onze 'huismerken', maar ook veel andere bekende merken.

Zo kun je een Batavus toerfiets voor dames tweedehands kopen bij Bike Experts, maar ook een mooie fiets van Koga, Focus, Merida of Montego. Alle fietsen die wij tweedehands inkopen onderwerpen we aan een grondige inspectie. Ook worden de fietsen geregistreerd in het politieregister. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Bike Experts: specialist in tourfietsen

Wil je een mooie fiets kopen en heb je het liefst de keuze uit zoveel mogelijk hoogwaardige tourfietsen? Dan hoef je maar één naam te onthouden: Bike Experts. Met een uitgebreide winkel in Den Haag zijn wij de grootste leverancier in de regio. Online bestellen kan natuurlijk ook: onze webshop toont ons volledige assortiment. Een fiets verzenden kost slechts €30.

Dankzij onze grote voorraad is het mogelijk om het grootste deel van onze collectie binnen een dag na bestelling te verzenden. De levertijd is daarmee zo'n 2 tot 3 dagen. Afhalen in de winkel kan natuurlijk ook; dat is gratis en kan direct. Onderdelen en accessoires worden gratis verzonden vanaf een aankoopbedrag van €50. Meer weten? Neem gerust contact op!