Triathlon fietsen | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Triathlon fietsen

Kuota triathlon fietsen bij Bike Experts Den Haag

Gratis plus pakket bij aanschaf van een triathlon of tijdritfiets bij Bike Experts Den HaagDe beste Triathlon fietsen van Kuota, Cube en Scott

Een Triathlon fiets is gemaakt om zo snel mogelijk van A naar B te rijden. Om deze reden is een Triathlon zeer aerodynamisch gebouwd en heeft hij een diepe zithouding. De frames zijn zeer stijf voor een perfecte overbrenging van jouw kracht en maximale snelheid. Kuota is het merk met veel overwinningen op zijn naam en bouwt bijzonder goede en mooie fietsen. Daarnaast kan je bij de meeste modellen zelf kiezen welke onderdelen, zoals de schakelgroep en wielen, je er op wilt hebben. Wil je een wat meer prijsbewuste fiets kiezen? Dan heeft Cube een ijzersterke collectie.


Triathlon fiets kopen doe je bij Bike Experts

Bike Experts in Den Haag is adres voor de sportfietser. Naast een mooie collectie fietsen hebben we een ruime werkplaats waar we alle soorten reparaties en onderhoud aan je fiets kunnen verrichten. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte fiets. Je hebt keuze uit standaard modellen maar ook het volledig zelf opbouwen behoort tot de mogelijkheden. Om de juiste maat en afstelling te bepalen werken we met het fiets meetsysteem Bikefitting. 

Tot ziens bij Bike Experts Den Haag


Er zijn geen producten in deze categorie.