Winterbeurt | Bike Experts

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Winterbeurt


LET OP: VANAF OKTOBER 2018 KUNT U WEER BIJ ONS TERECHT VOOR DE WINTERBEURT.  KIJK VOOR ONZE ACTUELE ONDERHOUDBEURTEN HIER.


Hij is er weer: de jaarlijkse fiets winterbeurt actie. Maak nu een afspraak bij ons in de werkplaats om jouw racefiets, mountainbike of toerfiets langs te brengen voor de meest uitgebreide onderhoudsbeurt. Tijdens de winterbeurt gaat je fiets helemaal uit elkaar, wordt het frame geïnspecteerd, alle lagers schoongemaakt en wordt  je hele fiets weer perfect afgesteld. Uiteraard krijg je advies op maat over de eventueel te vervangen onderdelen. Alles wordt gereinigd en gesmeerd met de specialistische onderhoudsmiddelen van Morgan Blue.

Preventief adviseren wij om de schakel- en remkabels te vervangen en bij een racefiets ook het stuurlint. Je betaalt hier geen extra arbeidskosten voor, wel de onderdelen. 

Winterbeurt: het beste behoud van lekker en veilig fietsen! 

Onze winterbeurt omvat:

 •  Wielen richten
 •  Spaakspanning controleren
 • Versnellingen afstellen
 • Remmen stellen
 • Wiellagers smeren
 • Trapas demonteren /  vetten 
 • Balhoofd vetten / afstellen
 • Fiets Reinigen & Poetsen
 • Rem & Versnellingskabels vervangen
 • Fiets geheel nazien
 • Dit alles voor slechts: €99,-

In overleg kan de beurt nog worden uitgebreid met voorvork service, remmen ontluchten of het vervangen van onderdelen. Wij bespreken dit graag met je en maken vooraf een inschatting van de kosten.

Maak direct een afspraak 
Bel ons op 070-3801617 of mail ons op info@bike-x.nl voor het maken van een afspraak. Op afspraak is de fiets binnen 1 dag weer gereed! 

Alle fietsen zijn welkom bij Bike Experts 
Heb je je fiets niet bij Bike Experts aangeschaft? Geen probleem! Wij onderhouden alle merken en typen racefietsen, mountainbikes en toerfietsen. Naast onze eigen merken Cube, Scott, Cannondale, Kuota, Zannata, Niner en Jan Janssen onderhouden wij ook met veel plezier Bianchi, Colnago, Pinarello, Willier, Focus, Bulls, Canyon, Rose, Argon 18, Giant, Ghost, Koga, Haibike, Van Nicholas, BMC, Santos of ieder ander merk.