Cannondale fietsen | Bike Experts

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cannondale fietsen

Cannondale, niet langer in ons assortiment. Natuurlijk altijd welkom in onze werkplaats

Na enkele jaren in ons assortiment te hebben gezeten hebben we besloten om afscheid te nemen van Cannondale fietsen. Niet omdat de fietsen niet mooi waren, maar omdat wij ons niet langer konden vinden in het beleid wat gevoerd wordt door Cannondale Nederland. Uiteraard blijven we de fietsen gewoon onderhouden bij ons in de werkplaats, iedereen is en blijft gewoon welkom. 

Wij hebben in onze ogen minstens net zo mooie, en vaak zelfs mooiere fietsen in de collectie van SCOTT, CUBE en KUOTA. Kijk rond op onze site of kom naar onze winkel.

Tot ziens bij ons bij Bike Experts in Den Haag!