Cannondale fietsen | Bike Experts

Cannondale fietsen

Cannondale, fietsen als een prof

De collectie fietsen van het Amerikaanse top merk Cannondale is meer dan uitgebreid te noemen. Kies het type wat bij je past en je hebt vervolgens nog de keuze uit diverse afmontage niveaus. Graag verwelkomen we je bij ons in de winkel zodat je de fietsen live kunt bekijken en natuurlijk kunt proefrijden. Wij adviseren je graag over welk model het beste bij je past en kunnen aan de hand van een framemeting de perfecte maat en afstelling berekenen. 

Tot ziens bij ons in de winkel!

Het grote Amerikaanse merk Cannondale staat voor sportiviteit. Met eigen UCI team Cannondale Pro Cycling wordt er constant geïnnoveerd om tot de best mogelijke fietsen te komen. De alumium CAAD frames behoren tot de beste en lichtste ter wereld en ook de carbon frames zijn van een bijzonder hoge kwaliteit. Topmodellen zijn o.a. de Super Six, Synapse en de CAAD. 


Bekijk het assortiment.

Het grote Amerikaanse merk Cannondale staat voor sportiviteit. Met eigen UCI team Cannondale Pro Cycling wordt er constant geïnnoveerd om tot de best mogelijke fietsen te komen. De alumium CAAD frames behoren tot de beste en lichtste ter wereld en ook de carbon frames zijn van een bijzonder hoge kwaliteit. Topmodellen zijn o.a. FSI, Habit en Scalpel. 


Bekijk het assortiment.

Het grote Amerikaanse merk Cannondale staat voor sportiviteit en dat zie je ook in de toerfietsen. De hoge kwaliteit van de aluminium frames zorgen voor lichte fietsen met heerlijke rijeigenschappen. Cannondale werkt de fietsen bijzonder hoogwaardig af met vlakke lasnaden en kwalitatief goede onderdelen. Populaire modellen zijn o.a. de Tesoro en de sportievere Bad Boy. 

Bekijk het assortiment

Cube heeft een mooie collectie sportieve elektrische fietsen. De modellen staan bekend om de frisse uitstraling door het gebruik van moderne kleuren en styling. De basis voor alle modellen is de betrouwbare Bosch middenmotor die zorgt voor een prettige ondersteuning en een stabiel rijgedrag. De Cube E-Bikes beginnen bij een prijs van € 1999,-

Bekijk het assortiment.

Het grote Amerikaanse merk Cannondale staat voor sportiviteit en dat zie je ook in de hybride en fitness bikes. De hoge kwaliteit van de aluminium frames zorgen voor lichte fietsen met heerlijke rijeigenschappen. Cannondale werkt de fietsen bijzonder hoogwaardig af met vlakke lasnaden en kwalitatief goede onderdelen. Populaire model is o.a. de sportieve Bad Boy.


Bekijk het assortiment.

De stoerste kinderfietsen van Den Haag vind je bij Bike Experts! Cannondale heeft een stoere collectie kids bikes van 12 inch t/m 24 inch in zowel jongens als meiden uitvoering. 

Bekijk het assortiment

https://www.youtube.com/watch?v=CtYzipPw10k