Fietsenwinkel Den Haag

Bike Experts is een winkel vol sportiviteit. De gehele collectie is opgebouwd rondom fietsers en wat fietsers nodig hebben. Zo vind je bij ons de beste merken fietsen, kleding, voeding en onderdelen en accessoires. Natuurlijk is een fietsenwinkel niet compleet zonder een uitgebreide en van gekwalificeerd personeel voorzien zijnde werkplaats. In onze werkplaats is iedereen welkom, ongeacht het merk fiets of waar hij is aangeschaft. Onze collega’s zijn allemaal zelf actieve fietsers met veel passie voor de fietsen. Kom eens langs in onze fietsenwinkel in Voorburg om u zelf te overtuigen van Bike Experts!

De Fietsenwinkel met mooiste fietscollectie van Den Haag

De zorgvuldig samengestelde collectie in onze fietsenwinkel bestaat uit racefietsen, mountainbikes, sportieve woon-werk verkeer fietsen, toerfietsen, strandfietsen en vakantiefietsen.  Wij bieden u de topmerken zoals:  Cube, Scott, Trek, Kellys, Flanders, Argon 18 en Niner. Onze showroom staat vol met de mooiste modellen en al onze fietsen staan gereed voor een proefrit. Heb je je keuze gemaakt? Dan kan je direct van de fiets gaan genieten. Alvast oriënteren kan natuurlijk in onze webshop.

Fiets onderdelen en accessoires

In onze winkel vind je alles wat je als fietser nodig hebt: vervangingsonderdelen van Shimano, Sram en Campagnolo. Volop accessoires van merken als Topeak, Lezyne, BBB, Ergon, Prologo, Hope, Thomson en nog veel en veel meer.

Fietsadvies

Onze medewerkers zijn Bike Experts met passie voor de fiets! Met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche, actief in het wedstrijdcircuit, continue training en bedrijfsbezoeken aan onze leveranciers en producenten kunnen wij je perfect adviseren over een nieuwe fiets, onderhoud aan je fiets en de handigste accessoires en kleding. Advies geven we je graag bij ons in de winkel, via de email of op een evenement. Wij helpen je graag!

Ook voor een uitgebreide fietsmeting kan je bij Bike Experts in Den Haag terecht. Lees alles over Bikefitting.

Fiets reparatie en onderhoud

Alle merken en type fietsen zijn welkom bij ons in de werkplaats. Wij zijn gespecialiseerd in sportieve fietsen en hebben een ruime voorraad aan vervangingsdelen waardoor we je altijd snel kunnen helpen. Naast de onderhoudsbeurten voeren we alle reparaties uit variërend van een lekke band tot het volledig ombouwen van het frame! Bekijk onze werkplaatspagina voor alle verschillende onderhoudsbeurten en voor het maken van een afspraak.

Onze locatie

De fietsenwinkel is gevestigd in Voorburg, maar is ook zeer goed toegankelijk vanuit Rijswijjk, Leidschendam, Delft, Leiden en Den haag.
Je vindt onze winkel in de Koningin Julianalaan 104 in Voorburg.