Algemene voorwaarden

Identiteit van de onderneming
Bike Experts is een handelsnaam van Bike Experience.
KVK nummer: 62849972
BTW nummer: NL175846248B01

Ons fysieke adres is:
Bike Experts
Van Baerestraat 87-89
2533LK Den Haag
Nederland

Telefonisch zijn we tijdens openingstijden bereikbaar via 070-3801617 en mailen kan op info@bike-x.nl.

Toepasselijkheid
De voorwaarden die je op deze pagina vindt zijn van toepassing op alle aankopen via onze website en de fysieke winkel. Het is mogelijk dat er vanuit fabrikanten voor sommige artikelen aanvullende voorwaarden zijn voor eventuele garantiebepalingen. Hiervoor verwijzen we naar de website van de merken zelf.

Het aanbod
Een selectie van ons assortiment staat op onze website. We doen onze uiterste best om alles zo compleet en goed mogelijk te vermelden, toch kan er onverhoopt een foutje in vermeld staan. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

De overeenkomst
Na je bestelling via deze veilige website en betaling via Ideal zorgen wij er voor dat het artikel naar keuze zo snel mogelijk wordt bezorgt of klaar staat voor afhaal in onze winkel. De bestelling wordt via de mail bevestigd en bij de levering ontvang je een factuur.

Retouren
Niet tevreden met het product? Binnen 8 dagen kan je het product aan ons retourneren.  Het product mag echter niet gebruikt zijn en moet inclusief de ongeopende originele verpakking aan ons worden geretourneerd. Een fiets mag worden gepast, maar niet worden bereden, anders kunnen we hem niet meer aan een andere klant verkopen. Wij adviseren ook altijd om de fiets in de winkel af te halen, zodat je direct kunt zien of alles aan de wensen voldoet.

Wilt u het bestelde terugsturen? Meld dan het artikel aan via ons retourformulier. Je draagt zelf de kosten voor de verzendkosten.  Omruilen mag ook altijd binnen 8 dagen bij ons in de winkel.

De prijs
Alle producten op onze website staan geprijsd inclusief BTW tenzij dit expliciet staat vermeld.

Garantie
Op onze producten heb je garantie conform de garantievoorwaarden van de fabrikant.. Garantie aanvragen kan je via de mail, telefonisch of in de winkel bij ons indienen. Wij doen altijd onze uiterste best om alles goed op te lossen.

Levering
Bij de artikelen staat een indicatie van de levertijd vermeld. Voor artikelen die direct beschikbaar zijn betekent dit dat ze op voorraad in de winkel zijn en dus direct kunnen worden afgehaald. Voor de verzending van deze producten houden we een levertijd van 2 tot 5 werkdagen aan. Zijn de producten niet direct beschikbaar dan is de levertijd 6 tot 10 werkdagen. Mocht er in bepaalde omstandigheden moeten worden afgeweken van onze standaard levertijd dan nemen we altijd contact met je op.

Als de bestelling niet goed, beschadigd of onjuist wordt bezorgt dien je dit direct aan ons te laten weten. We komen dan direct met een oplossing.

Betaling
Betaling via de website kan uitsluitend via Ideal. Wil je het product in de winkel afhalen? Dan kan je ter plaatse pinnen of contant betalen.

Klachten
Is er iets niet goed gegaan of ben je ontevreden? Mail ons dan via info@bike-x.nl met een duidelijke omschrijving van de klacht. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo goed mogelijk en gezamenlijk op te lossen.