De sportiefste fietsenwinkel van regio Den Haag

Bike Experts is een winkel vol met mountainbikes, racefietsen , (elektrische) toerfietsen en fitnessbikes. Stuk voor stuk van een top kwaliteit en van A-merken zoals Cube, Trek, Scott, Niner en Argon 18. Bike Experts biedt een heel breed programma aan, zodat het voor zowel de beginnende als de gevorderde fietser de ideale winkel is. Natuurlijk worden er naast de fietsen ook alle benodigde onderdelen, accessoires en kleding verkocht. Voor onderhoud en service is iedereen, ook fietsen die elders zijn aangeschaft, welkom in de uitgebreide werkplaats. Bike Experts doet er alles aan om de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs aan te bieden.

Fietsen is onze passie

Bij Bike Experts vind je de mooiste collectie sportieve fietsen van Voorburg en omgeving. Doordat al onze medewerkers zelf actieve fietsers zijn kunnen we je perfect adviseren over je fiets, praktische accessoires, goede kleding en we helpen je graag op weg met een training. In onze werkplaats voeren we alle soorten reparaties uit en kunnen we jouw geliefde fiets perfect onderhouden.


Wij gaan altijd voor 100% fietsplezier!

  • Persoonlijk advies van specialisten
  • De mooiste collectie fietsen kleding en accessoires
  • 100% fietsplezier

Topmerken

In onze winkel vind je fietsen van:

  • Cube ● Scott ● Trek ● Argon 18● Niner ● Kellys


Kleding en accessoires hebben we van:

  • North Wave ● HOPE ● Garmin● BBB ● Lezyne ● Topeak ● Shimano ● en nog veel en veel meer.

Raphaël

Raphaël is de nieuwste aanwinst in het team van Bike Experts en hij werkt zowel in de winkel als in de werkplaats. Raphaël rijdt zelf graag op de racefiets en is daarnaast een fanatieke hardloper. Sporter in hart en nieren dus. Hij helpt je graag bij het onderhoud aan je fiets, het uitzoeken van accessoires en natuurlijk bij het uitzoeken van jouw nieuwe fiets.

Maaike

Maaike is een fietsliefhebber pur sang.  Ze fietst graag op de mountainbike en de racefiets in binnen en buitenland. Ze is actief als mountainbike trainer bij de Spartaan en werkt bij ons in de reparatie en in de verkoop!

Danny

Een fietsliefhebber in de breedste zin van het woord. Ik rijd het liefst op mijn mountainbike door de bergen van Zwitserland, het Zwarte woud in Duitsland of door de Ardennen. Maar ook in Nederland maak ik met veel plezier mijn kilometers op de racefiets. Tijdens de vakanties trek ik er graag op uit met een tentje achter op de vakantiefiets of trek ik de bergen in.

Tot ziens in de winkel! Ik help je graag bij het uitzoeken van een fiets, kleding, onderdelen of accessoires.

Neem alvast een kijkje in de winkel

Bike Experts Voorburg