De fiets is het ideale vervoermiddel voor zowel de werknemer als de werkgever. Binnen de stad is de fiets het snelste, schoonste en makkelijkste om van A naar B te komen. Hoe is dit bij u op het werk georganiseerd? Ondersteunt uw werkgever in fietsen naar het werk en wellicht ook tijdens het werk als er van de ene naar de andere locatie moet worden gegaan? Bike Experts helpt graag bij het meedenken naar fietsvriendelijke oplossingen.

Persoonlijk

– Top kwaliteit fiets

– Snel van A naar B

– Geen File’s

– Geen parkeerproblemen

– Fit & Gezond

– Bespaar geld

Comfort

– Minder stress

– Onderhoud goed geregeld

– Leenfiets beschikbaar

– Verzekering voor diefstal en schade

– Fiets afgestemd op jou

– Pech hulp

Ecologisch

– Groener kan niet

– Geen Co2 uitstoot

– Werk mee aan een gezondere leefomgeving

– Verklein je “footprint”

Blije werknemers

– Gezondere werknemers

– Minder ziekteverzuim

– Minder stress

Financieel aantrekkelijk

– Fiets is veel voordelig dan de auto

– Minder parkeerkosten

– Fiscale voordelen

– Minder ziekteverzuim

– Minder tijdverlies in file’s

Ecologisch

– Groener imago

– Vermindering in Co2 uitstoot

– Bijdrage in verbetering milieu

– Maatschappelijk verantwoord

Bike Experts is een specialistische fietsenwinkel in Den Haag. Wij staan voor een goed en eerlijk advies en een uitstekende service. Wij werken samen met de beste merken in de markt en hebben veel ervaring in de levering, reparatie en advisering van fietsen en aanverwante zaken. Alle fietsen worden ons zelf geleverd en onderhouden in onze uitgebreide werkplaats. Tevens hebben we de mogelijkheid om op locatie herstellingen te doen en fietsen te halen en te brengen. Reeds vele klanten gingen u voor.

Bike Experts werkt onder andere samen met de bekende fietsplannen van NFP (Fiscfree) en BFN maar ook met kleinere plannen van individuele bedrijven. Heeft uw bedrijf nog geen partner voor het fietsplan? Dan is wellicht het Bike Experts fietsplan iets voor u. Wij bieden een eenvoudig te implementeren fietsplan voor uw medewerkers en bieden altijd persoonlijke service gecombineerd met een scherpe prijs. Uw werknemers kunnen direct profiteren van een contract tussen uw bedrijf en Bike Experts.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Leasen van fietsen kan interessant zijn als je niet de investering voor een nieuwe fiets of fietsenpark in eens wilt doen. Tevens ben je altijd verzekerd van een goed onderhouden fiets en kom je niet voor verassingen te staan aangezien reparatie zit inbegrepen. Wij kunnen fietsleasing voor zowel particulieren als voor bedrijven aanbieden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan zeker contact met ons op.

Wij adviseren en ondersteunen u graag in het beheer van het fietsenpark van uw organisatie. Wij leveren en onderhouden alle soorten fietsen zoals stadsfietsen, sportfietsen, E-bikes en transportfietsen. Ook het personaliseren van de fietsen behoort tot de mogelijkheden. Het onderhoud en reparatie kunnen wij volledig voor u uit handen nemen met periodieke servicebeurten en pechhulp service. Hoe mogen we uw organisatie van dienst zijn?

Bij Bike Experts heeft u een vast aanspreekpunt van A tot Z. Zo blijft de communicatie het makkelijkst en het snelst. Of het nu gaat om een leasefiets voor 1 persoon of voor 100 medewerkers, ik help u graag. Ook voor de aanschaf en het onderhoud van het fietsenpark ben ik uw aanspreek punt, van de eerste inventarisatie tot aan realisatie en support gedurende de looptijd.

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de levering en het onderhoud van fietsen voor en van bedrijven sta ik u graag bij met mijn expertise.

Ik maak graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan bij ons in de winkel maar ik kom natuurlijk ook graag bij u langs. Ik ben bereikbaar via danny@bike-x.nl en via 070-3801617.

Danny Beekman