100% rijklaar afgemonteerd

Tot enkele jaren geleden was 100% afgemonteerd eigenlijk de standaard als je een fiets kocht. Tegenwoordig is het met de komst van de internetwinkels lang niet meer de gewoonste zaak van de wereld. Het is immers lastig om een rijklare fiets te verzenden. Om met de voordelige internetwinkels mee te gaan zijn er tegenwoordig ook fysieke winkels die een rijklaarmaak vergoeding vragen boven op de verkoop prijs. Bij Bike Experts doen we dit niet. Al onze fietsen worden 100% rijklaar gemaakt omdat wij geloven dat dit de enige goede manier is om jou maximaal van je nieuwe fiets te kunnen laten genieten. Lekker en veilig fietsen zonder zelf eerst te moeten klussen.

Gratis servicepakket t.w.v. €180,-

Bij Bike Experts is de after-sales service erg belangrijk. Niks is immers vervelender dan wanneer je een mooie fiets hebt aangeschaft en je bij een probleem tegen een dichte deur aanloopt. Jouw nieuwe fiets heeft ook na aanschaf nog de nodige aandacht en onderhoud nodig en wij nemen dit graag voor je uit handen. Daarom krijg je van ons een servicepakket bij aanschaf van een nieuwe fiets. Dit omvat een gratis 1e servicebeurt en onderhoud voor de eerste 2 jaar tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief. Daarnaast herinneren wij je automatisch aan de servicebeurten d.m.v. een SMS of emailbericht. Belangrijk is ook dat je hiermee automatisch voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden door fabrikanten tot het voeren van gedegen onderhoud.

Professionele Bike-Fitting

Wij werken met het Bike Fitting systeem van Shimano om jou perfect op de fiets te kunnen zetten. Hierbij meten we je lichaam op, houden we rekening met jouw specifieke voorkeuren en stellen we de fiets exact op maat af. Normaal kost deze meting €45,- maar wij vinden het zo belangrijk dat je de juist maat en afstelling krijgt, dat wij dit gratis doen voor iedereen die bij ons zijn fiets aanschaft. Wil je meer lezen over de onze meetmethode? Lees hier dan verder.

2 jaar garantie

Omdat wij uitsluitend met A-merken werken krijg je op al onze fietsen 2 jaar garantie. In veel gevallen is de garantie op het frame zelfs 5 jaar, maar dat is merk specifiek. Mocht er binnen 2 jaar een defect aan je fiets ontstaan wat onder de garantie valt krijg je de onderdelen en het arbeidsloon vergoed. Slijtage delen kunnen worden uitgesloten van garantie omdat dit bij normaal gebruik slijt, denk hierbij aan banden en lagers. Garantie is altijd ter beoordeling van de werkplaats en kan in overleg met de fabrikant gaan.

Gratis leenfiets bij onderhoud

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de fiets voor je mobiliteit is. Daarom kan je bij ons gratis gebruik maken van een leenfiets. Reserveer er een bij het maken van de afspraak voor het onderhoud.

Advies van specialisten

Al onze medewerkers zijn zelf actieve fietsers en testen regelmatig de nieuwste onderdelen uit. Zo kunnen wij je vanuit onze eigen ervaring adviseren over de beste fietsen, onderdelen, kleding en onderhoud. Wij kunnen je perfect adviseren over racefietsen, mountainbikes, toer en vakantiefietsen en natuurlijk E-Bikes. Zowel in de verkoop als in de reparatie hebben we vele jaren (wedstrijd) ervaring in huis!

Werkplaats met snel-service

Op afspraak is reparatie en onderhoud binnen 1 dag gereed. Daarnaast proberen we natuurlijk iedereen die met een klein probleem binnen komt fietsen direct te helpen.

Gratis servicepakket

Bij aanschaf van een nieuwe fiets

  • 100% rijklaar afgemonteerd

  • Gratis servicepakket twv €180
  • Professionele bike-fitting
  • 2 jaar garantie
  • Gratis leenfiets bij onderhoud
  • Advies van specialisten
  • Werkplaats met snel-service