Fietsverzekering

Verzeker je fiets gemakkelijk online met de fietsverzekeringen van Enra. Van je nieuwe fiets wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Jaarlijks worden in Nederland helaas ruim 700.000 fietsen gestolen. Fietsdiefstal is ondanks een goed slot niet geheel tegen te gaan, maar je kan je er wel tegen verzekeren. Met de fietsverzekering van ENRA verzeker je je 3 of 5 jaar lang van onbezorgd fietsplezier. Ja kan zowel nieuwe als tweedehands fietsen verzekeren bij ENRA.

Diefstal of Cascoverzekering

ENRA heeft twee verzekeringspakketten: een diefstalverzekering die dekking biedt bij diefstal en een uitgebreidecascoverzekering. De cascoverzekering dekt naast diefstal ook de schade aan uw fiets. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice zijn standaard inbegrepen bij de cascoverzekering.

Sportfiets verzekering van Assurace

Voor de racefiets of mountainbike hebben we een speciale verzekering. Dit omdat je de sportfiets anders gebruikt dan een gewone fiets. Deze verzekering is samengesteld samen met de KNWU en wordt ondergebracht bij Europesche Verzekeringen.

De voordelen van de AssurAce verzekering
-Unieke dekking met een scherpe premie
-Eerste drie jaar nieuw-/aankoopwaarde vergoeding en daarna gunstige afschrijvingsregeling
-Beroving is verzekerd
-Diefstal uit afgesloten ruimte
-Helm en schoenen mee te verzekeren
-Europadekking
-Ook gebruikte fietsen zijn te verzekeren
-Keuze jaarpremie of een éénmalige premie voor een verzekeringsduur van 3 jaar
-Een gegarandeerde snelle schadeafwikkeling

Bereken de premie voor een 1 jaar verzekering
Bereken de premie voor een 2 jaar verzekering