Bidons | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bidons

Bidons

Bidons en bidonhouders

Het is belangrijk om goed te blijven drinken wanneer je je inspant. Dat is op de fiets dus niet anders. Met een bidon en bidonhouder zorg je er voor dat je altijd iets te drinken onder handbereik hebt. Kom je bij Bike Experts dan kan je natuurlijk direct de houder laten monteren en met de bidon gevuld weer op weg.

Alle soorten bidons

Bidons komen in verschillende maten en natuurlijk in allerlei verschillende kleuren. Zo vind je altijd een bidon die netjes bij je fiets past. Ook zijn er verschillende soorten materialen verkrijgbaar, denk hierbij aan kunstof en aluminium. Verreweg de meesten komen in kunstof omdat deze gemakkelijk te gebruiken en interessant geprijsd zijn. De maat van de bidons is verder universeel dus hij zal eigenlijk altijd in de bidonhouder passen.

Bidonhouders

De bidonhouder wordt gemonteerd met 2 boutjes die in het frame gedraaid worden. In de meeste gevallen is het fietsframe hierop voorbereid en de montagemaat is bij alle fietsen gelijk. Heb je geen voorbereiding op je fiets dan hebben wij speciale klemmetjes waarmee je toch een bidon op je fiets kunt monteren. De bidonhouders komen in veel verschillende kleuren en onze merken fietsen bieden allemaal exact bijpassende bidonhouders. Daarnaast hebben we universele bidonhouders van Elite en BBB en deze komen in aluminium, plastic of carbon.  


Verfijnd zoeken

Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3