Niner fietsen

Voor iedereen die opzoek is naar de hoogste kwaliteit moet zeker de collectie van NINER eens goed bekijken. Dit kleine en specialistische Amerikaanse bedrijf doet namelijk geen concessies in haar ontwerpen. De frames zijn extreem goed doordacht en boodevol met slimme NINER specificaties. De designs zijn direct herkenbaar en geen andere fiets rijdt zoals een NINER. Als een van de grondleggers van de 29er mountainbikes hebben ze de geometrie geperfectioneerd tot een mix van een heerlijk stuurgedrag en ultieme efficiency. Bij NINER worden de meeste frames los geleverd, maar er zijn ook een aantal complete fietsen leverbaar sinds modeljaar 2018.

  • Ruimste keuze in de regio

  • Gratis framemeting

  • Advies van specialisten

Bike Expert: De CUBE dealer van Den Haag en omgeving

NINER, een mountainbike merk met een visie

De 29 inch wielen is niet zomaar een instrument in de NINER collectie. Het is de enige echte liefde in het hart van het bedrijf en op de tracks. Het is een 100% overtuiging en toewijding aan een wielmaat waar NINER in gelooft, in zowel geweldige designs als uitmuntende rijeigenschappen. Deze liefde willen ze met jou delen, in iedere rit.

NINER, het is meer dan alleen een naam. Het is een passie!

Bij Niner zijn ze enthousiast over de buzz van de 29ers. Het goede gevoel wat je krijgt als je een een product mag verkopen waar je van houdt aan mensen die er van houden. Onderdeel uitmaken van de NINER community begint niet bij het afreken en eindigt niet als je de deur van de winkel achter je sluit. Op de tracks zal je gelijk gestemde Ninerds tegenkomen die er ook zo over denken. Wees niet verbaasd als je vriendelijk commentaar, vragen of een vrolijke lach van mede rijders ontvangt, NINERS hebben deze aantrekkingskracht. Buiten de tracks om staat NINER garant voor een uitstekende klantenservice. Heb je de Bike van je dromen gevonden dan staat NINER en de dealer achter je met een solide garantie en kunnen je ze altijd voorzien van alle informatie om jouw fietsbeleving onvergetelijk te maken. ENJOY YOUR RIDE!!

NINER Mountainbike, Cyclocross en Gravelrace collectie

De meeste Niners worden geleverd als framekit, maar natuurlijk kunnen wij ze helemaal voor je opbouwen naar wens. Om alvast wat inspiratie op te doen vind je hieronder van iedere NINER een volledig opgebouwde versie. Wil je meer informatie over een specifiek model? Dan klik je op de link er onder en je komt uit in onze webshop met alle info en video’s van het betreffende frame.

Een nieuwe NINER fiets kopen

Voor een nieuwe NINER kom je natuurlijk naar Bike Experts in Den Haag. Als officieel Niner dealer helpen wij je graag bij het uitzoeken van jouw droomfiets. Ben je nog niet helemaal zeker van de maat? Dan kunnen wij je door een Bike Fitting een perfect advies geven. Al onze medewerkers zijn zelf actieve fietsers en weten dus precies wat jij nodig hebt om optimaal van je nieuwe fiets te kunnen gaan genieten. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder!

Enkele door ons geleverde Niners ter inspiratie: