STAGES powermeters

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • STAGES powermeters

STAGES powermeters

Wil je een volgende stap maken in je trainingen en de analyse hiervan? Dan is een powermeter misschien ook wel wat voor jou. Nu zijn er inmiddels veel verschillende merken en uitvoering op de markt en wij vinden de Stages hier echt uitspringen. Ze zijn namelijk eenvoudig te installeren, zeer accuraat en ook nog eens goed betaalbaar. Inmiddels hebben we ze al bij veel van onze klanten gemonteerd en allen naar volle tevredenheid. 


Vermogensmeter in de crank

Stages is één van de merken die al een tijd mee loopt in deze markt, met alweer de derde generatie van hun powermeters die vorig jaar werd gelanceerd. Ervaring genoeg dus. Vanaf dag één kiest Stages ervoor om het vermogen te meten door middel van een apparaatje op de crank-arm. Deze meet de krachten die jij op de arm uitoefent en daarmee geeft het een accurate weergave van je getrapte vermogen: zijdelingse krachten die niet bijdragen aan je snelheid worden zo zelfs weg gefilterd.


Reacties

Note: HTML is not translated!