Schoenen | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Schoenen

Schoenen

fietsschoenen bij bike experts in den haag

Fietsschoenen vormen het contact tussen de fiets en de berijder. Schoenen met een kliksysteem zorgen er voor dat druk optimaal over je voeten wordt verdeeld en dat je meer kracht kunt overbrengen op de pedalen. In ons assortiment vind je schoenen voor de racefiets die geschikt zijn voor onder andere Look, SPD-SL en Time pedalen. Voor de mountainbikers hebben we schoenen voor o.a. SPD, Time en Crankbrothers. Ook voor schoenen voor op de spinningfiets kan bij ons terecht.

Kom langs in onze winkel in Den Haag om de verschillende modellen te passen.


Race schoenen

Schoenen voor de racefiets zijn geschikt voor de pedaalsystemen met een grote plaat die zorgen voor de beste krachtoverbrenging en drukverdeling. De stijfheid van de zool zorgt er voor dat jouw kracht direct in snelheid wordt omgezet. Afhankelijk van je niveau en budget heb je de keuze uit verschillende stijfheden in de zool. Het materiaal van de zool is kunststof of carbon en soms een combinatie van die twee. Ook zijn er verschillende sluitsystemen zoals: BOA, Velcro en klik-straps. Wij hebben diverse modellen schoenen in het assortiment van Northwave, Spiuk en Shimano. Vanaf €79,95 heb je een prima raceschoen. 

Mountainbike schoenen

Onze mountainbike schoenen zijn geschikt voor pedaalsystemen met een kleine bevestigingsplaat zodat ze gemakkelijk in en uit klikken. Ook kan je op de mountainbike schoenen gemakkelijk lopen doordat de plaatjes verzonken liggen in de zool. Is het parcours dus te technisch en moet je afstappen dan heb je een goede grip en loop je veilig. De schoenen worden in diverse stijfheden en afwerkingsniveaus aangeboden zodat je dus altijd een schoen kunt vinden die goed bij je past. De merken die we voeren zijn van Northwave, Spiuk en Shimano. 

Spinningschoenen

Voor het indoor fietsen wordt ook vaak een fietsschoen gebruikt omdat je daarmee effectiever kunt trainen en minder snel last krijgt van je voeten. Het meest gekozen type schoen is de mountainbike schoen omdat je hier gemakkelijk ook een stukje op kunt lopen en ze een goede stijfheid hebben. Er worden ook specifieke spinning schoenen gemaakt maar die fietsen iets minder prettig maar lopen wel iets beter.

Loop-/ fietsschoenen

Deze categorie schoenen wordt vooral gekozen door toerfietsers. De schoenen hebben een stuk stijvere zool dan gewone loopschoenen maar een stuk soepeler dan fietsschoenen. De klikplaatjes liggen volledig verzonken in de rubberen zool. Prima geschikt dus om naast je fietsrondje ook even een stadje te bezoeken en wat rond te lopen. 


Verfijnd zoeken