Dragers en transport | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragers en transport

Dragers en transport

fietsendragers

Je wilt ook wel eens op een andere plek gaan fietsen dan vanaf thuis. Het prettig als je dan je fiets op een veilige en gemakkelijke manier kunt vervoeren. Er zijn diverse dragersystemen waarmee 1 tot 4 fietsen op het dak, de trekhaak of achterklep kunt vervoeren. De systemen zijn betrouwbaar en zorgen er voor dat je fiets niet beschadigd tijdens het transport.

Dakdragers

Met een dakdrager systeem zet je je fiets eenvoudig op het dak. Het systeem bestaat uit 2 delen. Ten eerste heb je dakdragers nodig die geschikt zijn voor jouw auto. Vervolgens komt hier een fietsendrager op bevestigd. Per fiets heb je een losse drager nodig. Voordeel van dit systeem is, is dat het op heel veel auto's past zonder dat je moet investeren in een trekhaal. Nadeel is dat je de fietsen hoog moet op tillen om te bevestigen en dat de fietsen veel wind vangen tijdens de autorit waarmee het brandstofverbruik omhoog zal gaan.

Fietsdragers op de achterklep

Met een fietsendrager op de achterklep kunnen er tot wel 3 fietsen achterop worden meegenomen. Voordeel is dat je zonder aanpassingen aan de auto je fietsen achterop kunt meenemen. Nadeel is dat er een grotere kans is op kleine beschadigingen aan de auto.

Trekhaakdragers

De meeste gebruikte en handigste manier om fietsen mee te nemen op de auto. De fietsen staan zeer stabiel, achterop de auto. De dragers zijn universeel geschikt voor alle trekhaken. Het enige waar je wel op moet letten is wat de maximale kogeldruk is van de auto zodat je fietsen + drager niet te zwaar zijn. 


Verfijnd zoeken