Pompen | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pompen

Pompen

fietspompen

Voor een kwaliteits fietspomp kom je naar Bike Experts Den Haag. Hier vind je namelijk de pompen van Topeak, Lezyne en BBB. Keuze uit hogedruk, volume en compacte pompen die je op de fiets kunt meenemen.

Vloerpompen

Een must-have voor iedere fietser: een degelijke fietspomp voor thuis. Met een goede pomp breng je gemakkelijk de fietsband op spanning en kan je nauwkeurig aflezen wat de luchtdruk is. Wij hebben ze in diverse modellen en prijsklassen zodat je altijd slaagt. De meeste pompen zijn uitgevoerd met een "slimme" pompkop zodat je alle soorten ventielen kunt oppompen. 

Compacte fietspomp voor onderweg

Nooit de deur uit zonder een pompje. Met onze handige pompjes breng je je band zo weer op spanning na een lekkage. De pompjes zijn met de bijgeleverde houders eenvoudig op de fiets te bevestigen zodat je hem nooit meer kunt vergeten. Voor de mountainbike hebben we modellen met een extra hoog volume zodat je brede banden snel weer op spanning staan. Voor de racefietsen zijn het pompen die een extra hoge druk aan kunnen zodat je met een goede harde band weer door kunt.

Co2 pompjes

De snelste methode om je band op te pompen is doormiddel van een Co2 patroon. Binnen een mum van tijd is je band weer voorzien van voldoende lucht. De pompjes zijn super klein en makkelijk in een zadeltasje op te bergen. Per keer dat je een band oppompt gebruik je een nieuw patroon.


Verfijnd zoeken

Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7