Remmen en remdelen | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Remmen en remdelen

Remmen en remdelen

Schijfremmen, velgremmen, v-brakes

Bij Bike Experts in Den Haag vind je volop remmen voor de racefiets, mountainbike, toerfiets en elektrische fiets. Je hebt keuze uit diverse systemen zoals V-Brake, Schijfrem en Velgrem. Wij voeren topmerken zoals: Shimano, Avid, Magura, Hope en Sram. Voor de remkabels en blokken werken we naast met de originele spare-parts ook met BBB en Koolstop.

Velgremmen

Nog steeds een systeem wat je op veel fietsen terugvindt. Op deze racefietsen is de caliper velgrem het meest gebruikte type rem. Ze zijn eenvoudig te servicen en te voorzien van nieuwe remblokken. Wij hebben diverse types voor je beschikbaar van Shimano, Campagnolo of SRAM. Het V-Brake remsysteem zie je nog geregeld op voordeligere mountainbikes en toerfietsen. Ook deze remmen zijn eenvoudig in het onderhoud en verwisselen van remblokjes of het kabeltje is voor bijna iedereen zelf te doen. 

Schijfremmen

Op de mountainbike is de schijfrem gemeen goed geworden en zo langzamerhand neemt het ook bij race- en tourfietsen de overhand. En dat is niet voor niets. Schijfremmen zijn zeer krachtig, remmen onder alle omstandigheden goed en zijn uitstekend doseerbaar. Remblokken kan je eenvoudig verwisselen maar zijn wel bij praktisch ieder model verschillend. Belangrijk dus om te checken en om altijd een setje reserve te hebben. 

Remblokken

Voor bijna alle systemen kan je bij Bike Experts terecht voor een setje remblokken. Natuurlijk monteren wij ze graag voor je!


Verfijnd zoeken