Verlichting | Bike Experts Den Haag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste fietsliefhebber,
Vanuit ons even een kleine update omtrent onze omgang met het Coronavirus:


* Winkel en werkplaats zijn gewoon geopend
* Vertoond u symptomen van ziekte? Stel uw bezoek uit tot u zich weer beter voelt.
* Wij houden gepaste afstand tijdens uw bezoek aan de winkel en hebben extra hygiëne maatregelen getroffen
* Tijdelijk kunnen we helaas geen Bikefittingen uitvoeren
* Haal & Brengservice reparatie fietsen: kunt u door de huidige omstandigheden niet uw fiets halen of brengen? Voor €10 per rit kunnen wij dit nu tijdelijk voor u verzorgen.
*Kunt u niet langskomen in de winkel maar heeft u wel iets nodig? Alle nieuwe fietsen kunnen vanaf nu gratis thuisbezorgd worden en overige bestelling boven de €30 euro ook.


Ondanks alles wensen we u veel fietsplezier toe, wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te ondersteunen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verlichting

Verlichting

Fietsverlichting

Bij Bike Experts vind je een ruim assortiment verlichting voor op de fiets. Voor de sportievere fietsen hebben we afneembare verlichting waarbij je de keuze hebt tussen een batterij of een oplaadbare accu. Daarnaast hebben we ook alle soorten vaste verlichting voor op de (naaf) dynamo van de fiets. 

Fietsverlichting op batterij of accu

Is jouw fiets niet uitgerust met vaste verlichting maar wil je wel goed gezien worden? Dan is een batterij lamp een goede keuze. In de compacte lampjes zit voldoende licht om goed op te vallen. Met een elastische band of klik-houder is het lampje eenvoudig op je stuur of zadelpen te bevestigen. Wil je liever ook zelf goed zien? Dan zijn er modellen met een interne accu die zorgen dat de weg goed verlicht worden. Zo zijn er modellen die tot wel 1200 lumen aan licht produceren, voldoende om in het donkerst van de nacht over onverlichte paden te rijden! Het opladen van deze lampen gaat eenvoudig via een USB aansluiting. Ook zijn er hoofdlampen verkrijgbaar met een interne of externe accu. Dit type lamp is ideaal omdat je hiermee de bocht kunt inkijken. Er is immers licht waar jij naar kijkt!

Vaste verlichting op (naaf-) dynamo

Ook voor de fietsen waar standaard verlichting op gemonteerd zit hebben we diverse koplampen en achterlichten in het assortiment voor wanneer er iets moet worden vervangen. Een ouderwetse dynamo op de band, verlichting via naafdynamo, bij Bike Experts helpen we je altijd aan goede verlichting.


Verfijnd zoeken