Zadels Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Zadels

Zadels

Fietszadels voor racefiets en mountainbike

Bij Bike Experts vind je zadels van BBB, Prologo, Fizik en Selle Italia. Natuurlijk kunnen we het zadel van je keuze direct op je fiets monteren.

Zadels voor racefietsen en mountainbikes

Niets is zo persoonlijk als een lekker zadel. Niet voor niets dat wij zo'n ruime collectie in de winkel hebben hangen van o.a. Prologo en BBB. Wij hebben zadels met een gat of sleuf in het midden voor het ontlasten van de bloedvaten om een dood gevoel te voorkomen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de meer klassieke gesloten versies in de winkel. Afhankelijk van je getraindheid hebben we verschillende mate van demping en zijn er verschillende breedte maten om hem perfect passend te maken. Daarnaast wordt er nog onderscheid gemaakt in vlakke, half ronde en ronde zadels. Weet je niet wat je moet kiezen? Wij hebben een uitgebreid meetsysteem om je het perfecte zadel aan te meten.

Zadels voor stads- en toerfietsen

Ook voor de "gewone" fiets hebben wij natuurlijk diverse heren en dameszadels voor je beschikbaar. Al vanaf €14,95 rijdt je weer op een nieuw zadel.

Zadelpennen

Zadelpennen hebben we in allerlei soorten en maten en in verschillende prijsklassen. Wil je een mooie upgrade aan je fiets doen dan is wellicht een carbon of titanium pen een mooie toevoeging. Extra comfort voor je toerfiets? Daarvoor hebben we verende zadelpennen. Let op: zadelpennen zijn er in veel verschillende diameters. Meet dus je oude pen nauwkeurig op of kom even langs in de winkel zodat we het voor je kunnen nameten.

Dropperpost

Extra controle tijdens een afdaling, dat kan door je zadel even te laten zakken. Met een droppper seatpost kan je eenvoudig de hoogte van je zadel verstellen tijdens het fietsen met een kleine hendel op je stuur. Wij kunnen je droppers leveren van o.a. RockShox, RFR, Thomson en FOX.


Verfijnd zoeken