Vanaf heden zijn we de exclusieve dealer van Multicycle elektrische fietsen. Met de verhuizing naar Voorburg zien we een toegenomen vraag naar E-bikes waarvoor we een partnerschap zijn aangegaan met Multicycle. Deze kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen zijn nu in de winkel beschikbaar . De collectie bestaat uit onderstaande modellen:

Multicycle Solo EMI – €2699

Bent u op zoek naar een lichte stadsfiets? Dan is de Solo EMI e-bike iets voor u. Deze fiets heeft een Shimano E5000 motor die de voordelen biedt van Shimano STEPS. De accu van 418 WH is te vinden onder de bagagedrager en de Vredestein banden zorgen ervoor dat u comfortabel door de stad kunt fietsen.

Multicycle Solo EMS – €2899

De stoere Solo EMS is een echte allrounder, geschikt voor ieder type fietser. Van een heerlijke ontspannen tocht door de natuur tot de dagelijkse boodschappen en het woon-werkverkeer. Met de Solo EMS beleeft u mooie momenten. Dankzij de krachtige middenmotor, het lichtgewicht frame en de soepele derailleur schakeling bent u verzekerd van een comfortabele rit. En ook belangrijk: de Solo EMS ziet er prachtig uit!

Multicycle Legacy EMB – €3949

Wilt u de mooiste fietsroutes afleggen en genieten van de rust om u heen? Dan is de Legacy EMB zeer geschikt. Deze stille e-bike heeft een groot bereik en is optimaal beschermd tegen lekke banden. Als u fietst op deze e-bike, valt de prettige wegligging meteen op. Zo kunt u heerlijk ontspannen en tegelijkertijd de prachtigste fietstochten maken. Bijzondere details: Gates riemaandrijving en elektronisch geschakelde Shimano Alfine versnellingsnaaf. Wat is uw volgende bestemming?

Het is belangrijk op te merken dat terwijl je je elektrische fietservaring naar een hoger niveau tilt met onze Multicycle elektrische fietsen, je ook de optie hebt om de toekomst van fietsen te ervaren met onze fietsen met riemaandrijving. Dankzij hun onderhoudsarme aard en stille prestaties brengen ze een nieuwe draai aan het fietsen. Ga voor meer informatie naar onze pagina over fietsen met riemaandrijving.