Strandfiets | Bike Experts Den Haag

Stuur je vraag per WhatsApp: 06-82141223 of bel 070-3801617

Strandfiets

Strandfiets specialist Den Haag - beachbiking


Op deze pagina vind je alle informatie over strandfietsen. Deze groeiende discipline is niet meer weg te denken uit de fietssport. Steeds meer mensen pakken in de winter de mountainbike om lekker over het strand uit te waaien. Ook worden er diverse strandraces georganiseerd om zo je krachten te kunnen meten met anderen. Bij Bike Experts zijn we helemaal gek van het strandfietsen en nemen je graag mee in ons enthousiasme! Voor meer achtergrond informatie, de wedstrijdkalender en tips, bekijk onze Blog over strandfietsen.

29er mountainbike, een prima strandfiets

In principe kan je bijna iedere 29er mountainbike ombouwen tot een geschikte strandfiets. Belangrijke aanpassingen zijn dan de voorvork en de banden. De banden zonder profiel en met veel volume zorgen er voor dat je makkelijk op het zand blijft 'drijven'. Een verende vork helpt je op het strand niet en slijt erg hard, beter is het dus om een vaste vork te monteren. Een echte strandfiets heeft echter nog een paar extra voordelen ten opzichte van een omgebouwde fiets: Verhoogde aerodynamica, mechanische schijfremmen met meer vrije ruimte, bredere velgen zodat de banden mooier bol staan, etc etc... In de winkel vertellen we je er graag alles over!

Custom Build strandfietsen

Neem je geen genoegen met een 'gewone' fiets? Wij bouwen graag samen met jou een droomfiets! Je hebt bij ons de keuze uit diverse merken frames zoals: Niner, Zannata, Cube, Olympia of noem het merk van je voorkeur en we gaan er achteraan. Verder bouwen we veel met SRAM en Shimano groepsets, NoTubes en Hope wielen, en onderdelen van 3T en Thomson maar je bent hier natuurlijk helemaal vrij in! Naar keuze bouwen wij de fiets voor je op, maar ook het gezamenlijk bouwen behoort tot de mogelijkheden.

Aarzel niet om contact op te nemen of om even langs te komen als je nog vragen hebt over het strandfietsen!


Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3